Hoe maakt u geïnfecteerde Tijdelijke Bestanden schoon

Het kan gebeuren dat Bitdefender geïnfecteerde tijdelijke bestanden niet kan schoonmaken, zelfs nadat u alle nodige updates hebt uitgevoerd. Dit is meestal te wijten aan de specifieke bestanden die op dat moment in gebruik zijn. We raden de volgende stappen aan om deze bestanden te verwijderen:

1. Herstart uw apparaat.

2. Voer meteen na de herstart een nieuwe scan uit met Bitdefender.

De geïnfecteerde tijdelijke bestanden zouden nu verwijderd moeten zijn.

Indien de eerder genoemde methode niet werkt, kunt u een van de onderstaande alternatieve oplossingen kiezen:

A. Gebruik een geavanceerd schoonmaakprogramma voor tijdelijke bestanden, zoals TFC:

1. Bewaar en pak het TFC-hulpprogramma uit op een locatie naar keuze:

AANBEVOLENhttp://www.bitdefender.com/files/KnowledgeBase/file/TFC.zip

ALTERNATIEF: http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/

2. Zorg ervoor dat u alle actieve applicaties sluit en “TFC.exe” uitvoert

3. Selecteer de knop "Start" aan de linkerkant en voer de applicatie ononderbroken uit;

Vergeet niet dat:

• U MOET ingelogd zijn als beheerder om dit hulpprogramma te gebruiken;

• Tijdens het schoonmaken van de tijdelijke bestanden, worden alle open toepassingen gesloten en verdwijnt het bureaublad;

• Als er na afloop bestanden zijn die moeten worden verwijderd via een herstart, zult u worden gevraagd te herstarten. Anders wordt het bureaublad hersteld.

B. Handmatig bestanden verwijderen in Veilige Modus

1. Noteer de locaties van de geïnfecteerde bestanden die niet konden worden schoongemaakt;

2. Herstart de pc in de Veilige Modus – raadpleeg dit artikel voor gedetailleerde instructies

3. Verborgen bestanden en mappen weergeven – bekijk dit artikel voor gedetailleerde instructies. Als u Mapopties niet kunt vinden:

Voor Windows XP: u kunt kiezen om het Configuratiepaneel op klassieke weergave te zetten of om Deze Computer te openen > vanaf de bovenste menubalk te klikken op Hulpprogramma's > Mapopties…

Voor Windows Vista/7: Kunt u de Weergave veranderen van Categorieën naar Grote/Kleine iconen. Een andere oplossing is dat u Computer opent, op uw toetsenbord op Alt drukt, vervolgens in de bovenste menubalk op Hulpprogramma's klikt en Mapopties selecteert.

4. Ga naar de respectievelijke locatie(s) en verwijder het bestand of de bestanden

5. Herstart in Normale modus.