Hoe installeert u de Bitdefender Anti-Tracker-extensie op Windows?

In deze zelfstudie leert u hoe u Anti-Tracker installeert met uw Bitdefender-beveiligingsoplossing voor Windows. De Anti-Tracker browserextensie van Bitdefender helpt u uw online privacy te verbeteren. Het blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen en stelt u in staat deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Het houdt uw surfgegevens privé en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden. Bitdefender Anti-Tracker ondersteunt de volgende pc-browsers:

• Microsoft Edge
  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome

Zodra Bitdefender op Windows is geïnstalleerd, volgt u de onderstaande stappen om de Anti-tracker-extensie in uw browser te installeren en tracking cookies te blokkeren.

1. Klik op Privacy aan de linkerkant van de interface van Bitdefender.

2. Ga in het deelvenster Anti-tracker naar Instellingen.

Hoe installeert u de Bitdefender Anti-Tracker-extensie op Windows?

3. Klik op Anti-tracker op deze browser installeren naast de webbrowser(s) die momenteel op uw computer zijn geïnstalleerd - Microsoft Edge, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome.

Hoe installeert u de Bitdefender Anti-Tracker-extensie op Windows?

4. U wordt doorgestuurd naar de uitbreidingswinkel van uw browser. Volg de juiste instructies, gebaseerd op de webbrowser die u gebruikt:

Edge  Microsoft Edge

• Edge zal starten en u naar de pagina Bitdefender Anti-tracker in Microsoft Edge Add-ons brengen.
  • Klik op de knop "Verkrijgen".
  • Klik op "Extensie toevoegen" in de prompt die verschijnt om de Anti-tracker-extensie toe te voegen aan Microsoft Edge.

Internet Explorer Internet Explorer

• Open Internet Explorer en u ziet dit bericht: De 'Bitdefender Anti-tracker' add-on van Bitdefender SRL is klaar voor gebruik.
  • Klik op "Inschakelen" om de Anti-tracker-extensie in Internet Explorer te activeren.

Firefox - Hoe installeert u de Bitdefender Anti-Tracker-extensie op Windows?  Mozilla Firefox

• Klik op "Anti-tracker installeren in deze browser" op de pagina die wordt geopend in Firefox.
  • Kies "Doorgaan naar installatie" in de pop-up rechtsboven.
  • Klik op de knop "Toevoegen" en vervolgens op Oké om de installatie van Anti-tracker te voltooien.

Chrome - Hoe installeert u de Bitdefender Anti-Tracker-extensie op Windows?  Google Chrome

• Chrome wordt gestart en brengt u naar de Bitdefender Anti-tracker-pagina in de Chrome-webwinkel.
  • Klik op de knop "Toevoegen aan Chrome".
  • Klik in het bevestigingsvenster op "Extensie toevoegen" om de Anti-tracker-extensie in Google Chrome in te schakelen.