Bitdefender Anti-Tracker: Installeren en inschakelen

Bitdefender Anti-Tracker is een browserextensie die u zal helpen uw online privacy te vergroten en de laadtijd van de websites die u bezoekt te versnellen.

Laten we doorgaan met het installeren.

INTERNET EXPLORER

1. Open Bitdefender en klik tot Privacy.

2. Klik op Instellingen bij ANTI-TRACKER.

3. Klik op Anti-tracker installeren in deze browser naast Internet Explorer.

4. De volgende keer dat u Internet Explorer opent, ziet u dit bericht: De add-on ‘Bitdefender Anti-tracker’ van Bitdefender SRL is klaar voor gebruik.

5. Klik op Inschakelen om de Anti-tracker-extensie te activeren.

MOZILLA FIREFOX

1. Open Bitdefender en klik tot Privacy.

2. Klik op Instellingen bij ANTI-TRACKER.

3. Klik op Anti-tracker installeren in deze browser naast Mozilla Firefox.

4. Firefox wordt gestart.

5. Klik op het oranje uitroepteken in de rechterbovenhoek.

6. Klik op Inschakelen om de Anti-tracker-extensie te activeren.

GOOGLE CHROME

1. Open Bitdefender en klik tot Privacy.

2. Klik op Instellingen bij ANTI-TRACKER.

3. Klik op Anti-tracker installeren in deze browser naast Google Chrome

4. Chrome wordt gestart en brengt u naar https://chrome.google.com/webstore/detail/bitdefender-anti-tracker/khndhdhbebhaddchcgnalcjlaekbbeof

5. Er verschijnt een pop-up. Klik op Extensie inschakelen om de Anti-tracker-extensie te activeren en u bent klaar!