Systeemvereisten voor Bitdefender (Windows-producten)

Controleer of de computer waarop u Bitdefender wilt installeren, voldoet aan de systeemvereisten. Als de computer niet voldoet aan alle systeemvereisten, wordt Bitdefender niet geïnstalleerd. Als het programma als is geïnstalleerd, zal het niet goed werken en zal het systeem vertragen en instabiel worden.

U kunt Bitdefender alleen installeren op computers met de volgende besturingssystemen:

• Windows 7 met Service Pack 1

• Windows 8

• Windows 8.1

• Windows 10

Controleer vóór de installatie of uw computer voldoet aan de systeemvereisten. Om uit te vinden welk Windows-besturingssysteem op uw computer wordt uitgevoerd en voor hardwaregegevens, volgt u deze stappen:

• Klik in Windows 7 met de rechtermuisknop op Deze Computer op het bureaublad en selecteer dan Eigenschappen uit het menu.

• Zoek in Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10 vanuit het Windows-startscherm naar Computer (u kunt rechtstreeks in het startscherm het woord "computer" beginnen invoeren) en klik dan met de rechtermuisknop op de icoon ervan. Selecteer Eigenschappen in het onderste menu. Kijk onder Systeem om het systeemtype te zien.

Aanbevolen systeemvereisten

• 2,5 Gb beschikbare vrije ruimte op de harddisk (ten minste 800 Mb op de systeemschijf)

• Geheugen (RAM): 2 GB

Softwarevereisten

Om Bitdefender te kunnen gebruiken, evenals alle functies ervan, moet uw computer voldoen aan de volgende softwarevereisten:

• Internet Explorer versie 11