Bitdefender Antivirus for Mac bijwerken | Laatste versie

Dit artikel verschaft informatie over de build-versie die met de laatste productupdate van Bitdefender Antivirus for Mac wordt geleverd. Het laat ook zien hoe u de Bitdefender-antivirus die op uw Mac is geïnstalleerd, kunt bijwerken.

Wat is de nieuwste versie van Bitdefender Antivirus for Mac?

De huidige versie van Antivirus for Mac werd uitgebracht op 19/03/2024. De app-versie is 10.0.0.16 en bevat de nieuwste bugfixes en prestatieverbeteringen.

Opmerking: Als uw Bitdefender niet hetzelfde buildnummer heeft, houd er dan rekening mee dat productupdates geleidelijk worden vrijgegeven aan alle klanten, en dat uw macOS mogelijk nog niet de nieuwste versie heeft.

Zodra de gefaseerde update 100% bereikt, wordt deze automatisch gedownload en geïnstalleerd. Daarna zal Bitdefender Antivirus for Mac een herstart van het systeem aanraden om de laatste voordelen van de nieuwe versie te verkrijgen.

Bitdefender Antivirus for Mac bijwerken

Klik op de corresponderende knop hieronder om te leren hoe u de buildversie van uw Bitdefender-product kunt controleren of het antivirusprogramma op uw Mac kunt bijwerken.