Bitdefender Antivirus voor Mac bijwerken. De versie van uw programma zoeken

Dit artikel verschaft informatie over de build-versie die met de laatste productupdate van Bitdefender Antivirus voor Mac wordt geleverd. Het laat ook zien hoe u de Bitdefender-antivirus die op uw Mac is geïnstalleerd, kunt bijwerken.

 

Wat is de nieuwste versie van Bitdefender Antivirus voor Mac?

De huidige versie van Antivirus voor Mac werd uitgebracht op 20/10/2022. De app-versie is 9.2.0.12 en bevat de nieuwste bugfixes en prestatieverbeteringen.

ⓘ  Opmerking: Als uw Bitdefender niet hetzelfde buildnummer heeft, houd er dan rekening mee dat productupdates geleidelijk worden vrijgegeven aan alle klanten, en dat uw macOS mogelijk nog niet de nieuwste versie heeft.

Zodra de gefaseerde update 100% bereikt, wordt deze automatisch gedownload en geïnstalleerd. Daarna zal Bitdefender Antivirus for Mac een herstart van het systeem aanraden om de laatste voordelen van de nieuwe versie te verkrijgen.

 

Hoe kan ik de Bitdefender Antivirus voor Mac bijwerken?

Klik op de corresponderende knop hieronder om te leren hoe u de buildversie van uw Bitdefender-product kunt controleren of het antivirusprogramma op uw Mac kunt bijwerken.