Optie Verborgen bestanden tonen in Mapopties werkt niet

Sommige desinfectieroutines van Bitdefender vereisen dat het systeem volledig wordt herstart.

Als de instellingen Verborgen bestanden na een scan niet meer beschikbaar zijn, moet u enkel herstarten. Daarna zullen de instellingen opnieuw beschikbaar zijn.

Volg de onderstaande instructies om de verborgen bestanden te tonen, als, voor een bepaalde reden, het herstarten het probleem niet oplost.

Voor gebruikers van Windows 10

• Klik op de Windows-icoon in de linkerbenedenhoek en geef map in.

• Selecteer Verborgen bestanden en mappen tonen uit de zoekresultaten.

• Selecteer Verborgen bestanden, mappen en schijven tonen in de kolom Geavanceerde instellingen en klik op Toepassen.

Voor gebruikers van Windows 8.1

• Wijs de rechterbovenhoek van het scherm aan, beweeg de muis naar beneden en selecteer Zoeken.

OPMERKING: Of, indien u een apparaat met een touchscreen gebruikt, swipe dan van rechts naar links en selecteer Zoeken.

• Geef map in het zoekvenster in en selecteer Mapopties bij de zoekresultaten.

• Selecteer het tabblad Weergave.

• Selecteer Verborgen bestanden, mappen en schijven weergeven onder Geavanceerde instellingen en klik op Toepassen.

Voor gebruikers van Windows 7

• Klik op de knop Start en selecteer dan Configuratiescherm.

• Klik op Weergave en Personalisatie.

• Selecteer Mapopties en selecteer het tabblad Weergave.

• Selecteer Verborgen bestanden, mappen en schijven tonen onder Geavanceerde instellingen en klik op Toepassen.