Hoe kan ik mijn Bitdefender Central account verwijderen

In dit artikel laten wij u zien hoe u uw Bitdefender Central-account verwijdert. Voordat u het account verwijderd, lees eerst het volgende - Wat is Bitdefender Central en hoe gebruikt u het?

Stap 1. Ga naar https://central.bitdefender.com en log in.

Stap 2. Klik op het accountpictogram my account central in de rechterbovenhoek van de pagina en kies Bitdefender Account.

Stap 3. De pagina wordt geopend in een nieuw tabblad. Klik op Gegevens & Privacy en kies vervolgens Account verwijderen.

Stap 4. Selecteer de reden waarom u dit account wilt verwijderen en druk vervolgens op VERDERGAAN.

Stap 5. Bevestig dit door het wachtwoord van uw Central-account in te voeren en klik vervolgens op ACCOUNT VERWIJDEREN.

Uw Bitdefender Central-account is nu verwijderd.

LET OP: U kunt dezelfde e-mailadres later gebruiken om een nieuw Central-account aan te maken met een nieuwe wachtwoord.