Hoe herinstalleert u Bitdefender

Volg deze stappen om Bitdefender opnieuw te installeren op uw apparaat:

1. Druk de Windows-toets en de R-toets op uw toetsenbord samen in.

1737 1

2. Geef appwiz.cpl in het opdrachtvenster dat verschijnt in en druk vervolgens op Enter.

1737 2

3. Dit zal Programma's en Functies in het Configuratiescherm tonen. Zoek het Bitdefender-product in de lijst, klik erop met de rechtermuisknop en kies De-installeren.

herintalleren

4. Er wordt een wizard weergegeven. Kies OPNIEUW INSTALLEREN door op de knop te klikken.

5. Een nieuw venster wordt weergegeven. Wacht totdat het programma gede-installeerd is en klik dan op DEZE COMPUTER HERSTARTEN.

6. Na het herstarten, wordt uw product nog eens gedownload.

7. Klik op INSTALLEREN nadat het downloaden afgerond is en wacht dan totdat het proces afgewerkt is.

8. Klik ten slotte op STARTEN MET BITDEFENDER. Uw product is nu opnieuw geïnstalleerd.