Wat te doen als Bitdefender hapert op een PC – Snelle reparatie

Deze handleiding helpt u Bitdefender op de pc te repareren. Als u problemen ondervindt met de Bitdefender-beveiligingsoplossing op een Windows-computer - deze vertoont fouten, reageert niet, enzovoort - is er een eenvoudige oplossing: gebruik de Bitdefender herinstallatie (reparatie) functie.

Door deze reparatieprocedure te volgen:

• U kunt gerust zijn over uw abonnement. Het opnieuw installeren van Bitdefender op hetzelfde apparaat wordt niet beschouwd als een afzonderlijke apparaatinstallatie en heeft geen invloed op de geldigheid van uw abonnement.
  • Uw persoonlijke instellingen blijven behouden en zijn toegankelijk in de nieuw geïnstalleerde versie van Bitdefender. Het is echter mogelijk dat sommige andere Bitdefender-instellingen terugkeren naar hun standaardconfiguraties.

VIDEO - Bitdefender repareren

Opmerking: Om de ondertiteling van de video in uw moedertaal of een andere taal waarin u zich beter voelt te veranderen, klikt u op de CC-knop onderaan de video om bijschriften in te schakelen, drukt u vervolgens op het ⚙︎ pictogram, selecteert u Ondertitels/CC, klikt u op Automatisch vertalen en kiest u de taal van uw keuze.

Hoe kunt u Bitdefender repareren met de optie voor herinstallatie

Volg de onderstaande stappen als u Bitdefender wilt verwijderen en opnieuw wilt installeren op uw computer.

ⓘ Opmerking: Deze stappen werken alleen op Windows-computers waarop al een versie van het Bitdefender-product is geïnstalleerd. Als Bitdefender niet op uw apparaat is geïnstalleerd en u een nieuwe kopie van Bitdefender wilt installeren op hetzelfde apparaat, of als u van apparaat bent veranderd, volgt u in plaats daarvan deze stappen - Bitdefender installeren op een ander apparaat.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows-logotoets  windows key  Windows-toets en de R-toets op uw toetsenbord.

Bitdefender repareren

2. Typ appwiz.cpL in het opdrachtvak dat verschijnt en druk vervolgens op Enter op het toetsenbord.

appwiz.cpl

3. Hiermee opent u de sectie 'Een programma verwijderen of wijzigen' in het Configuratiescherm. Zoek het Bitdefenderproduct in de lijst, klik er met de rechtermuisknop op en kies 'Verwijderen'.

Om Bitdefender te repareren, verwijdert u eerst de installatie via het Configuratiescherm

4. Kies 'Opnieuw installeren' in het venster dat op het scherm verschijnt door op de overeenkomstige knop te klikken.

5. Een nieuw venster zal verschijnen. Wacht tot het programma is verwijderd en klik dan op 'Herstart het apparaat'.

6. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, zal uw product opnieuw worden gedownload.

7. Zodra het downloaden is voltooid, klikt u op 'Installeren' en wacht u tot het proces is voltooid.

8. Klik ten slotte op Voltooien. Uw Bitdefender-product is nu opnieuw geïnstalleerd.

Als u alle stappen in deze korte handleiding hebt gevolgd, bent u erin geslaagd om Bitdefender met succes te repareren en zou de software perfect moeten werken op uw computer.