Rechtstreeks contact met onze klantenservice

Welkom bij Bitdefender Ondersteuning voor thuisgebruikers

Onze ervaren technici staan 24 uur per dag tot uw beschikking! We staan klaar om al uw vragen over mogelijke technische problemen te beantwoorden.

Aanbevolen artikelen
10 onderwerpen

Installing your new Bitdefender 2017 subscription

Laatst bijgewerkt: 22/09/2016

I am a new customer and I want to install Bitdefender 2017 on my PC.

Meer lezen

Hoe de nieuwe Bitdefender Antivirus for Mac (de 2016-versie) te installeren

Laatst bijgewerkt: 19/09/2016

Hoe de nieuwe Bitdefender Antivirus for Mac (de 2016-versie) te installeren

Meer lezen

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer.

Laatst bijgewerkt: 15/06/2016

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer

Meer lezen

Wat zijn de Bitdefender 2016 abonnementen

Laatst bijgewerkt: 01/07/2016

Wat zijn de Bitdefender 2016 abonnementen

Meer lezen

Hoe genereer je en dien je een scanlog in met Bitdefender 2016

Laatst bijgewerkt: 24/05/2016

Hoe genereer je en dien je een scanlog in met Bitdefender 2016

Meer lezen

UPGRADEN naar Bitdefender 2017

Laatst bijgewerkt: 15/11/2016

De nieuwe Bitdefender 2017 is er en het is de beste beveiligingssoftware die we ooit gemaakt hebben. Beter nog: als Bitdefender-gebruiker kunt u op elk moment gratis een upgrade downloaden.

Meer lezen

Wat te doen bij een technisch probleem?

Laatst bijgewerkt: 24/05/2016

Hoe een ondersteuningslog te genereren

Meer lezen

Hoe Bitdefender Antivirus voor Mac installeert op MacOS 10.13 High Sierra

Laatst bijgewerkt: 19/09/2017

Hoe Bitdefender Antivirus voor Mac installeert op MacOS 10.13 High Sierra

Meer lezen

Zo kunt u upgraden naar Bitdefender 2018

Laatst bijgewerkt: 11/07/2017

Zo kunt u upgraden naar Bitdefender 2018

Meer lezen

Wat is Bitdefender Central ?

Laatst bijgewerkt: 01/07/2016

Jarenlang heeft Bitdefender gewerkt aan de ontwikkeling van de meest geavanceerde cybersecurity-netwerk op de planeet. We implementeerden deze machine-learning technologie (artificial intelligence algoritmen) ...

Meer lezen

Geen oplossing voor uw probleem gevonden?

Open een e-mailticket en wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of opmerking.