Beschikbaarheid van Bitdefender VPN functies

Bitdefender levert optimale prestaties en een uitgebreide functieset op ons Hydra Catapult-protocol. We raden onze gebruikers aan Hydra Catapult te gebruiken voor de volledige Bitdefender VPN-ervaring. Hoewel elk protocol zijn voordelen heeft, zijn sommige functies beperkt voor bepaalde protocollen in de huidige implementatie van Bitdefender VPN.

In dit artikel zullen we per platform onderzoeken hoe elk protocol bepaalde functies beïnvloedt. Blijf luisteren naar toekomstige updates van Bitdefender VPN!  We werken aan het uitbreiden van onze functieset voor alle protocollen en voegen meer lagen en aanpassingen toe voor uw online bescherming en anonimiteit.

Android

Op Android zijn de volgende functies beperkt voor WireguardOpenVPN TCP en OpenVPN UDP:

• Split tunneling -  websites. Gebruikers hebben nog steeds toegang tot split tunneling - apps op alle protocollen.
  • Ad blocker en anti-tracker is een exclusieve functie van Hydra Catapult.
  • Double-hop.  Verkeer wordt alleen door de exit node geleid.
  • Verbinding met lokaal netwerk toestaan. Apparaten die verbonden zijn met Bitdefender VPN zullen niet in staat zijn om andere apparaten op hetzelfde netwerk te bekijken en er verbinding mee te maken.

iOS

Op iOS zijn de volgende functies beperkt voor Wireguard en  IPSec:

• Split tunneling -  websites.
  • Ad blocker en anti-tracker is een exclusieve functie van Hydra Catapult.
  • Double-hop. Verkeer wordt alleen door het exit knooppunt geleid.

Windows

Op Windows zijn de volgende functies beperkt voor WireguardOpenVPN TCP en OpenVPN UDP:

• Split tunneling -  websites. Gebruikers hebben nog steeds toegang tot split tunneling - apps op alle protocollen
  • Ad blocker en anti-tracker is een exclusieve functie van Hydra Catapult.
  • Double-hop. Verkeer wordt alleen door het exit knooppunt geleid.

macOS

Op macOS zijn de volgende functies beperkt voor Wireguard:

• Gesplitste tunneling -  websites.
  • Ad blocker en anti-tracker is een exclusieve functie van Hydra Catapult.
We werken er actief aan om alle functies in de nabije toekomst beschikbaar te maken voor alle protocollen. Zorg ervoor dat u onze app altijd up-to-date houdt om te profiteren van de nieuwste verbeteringen!