Een nieuw apparaat toevoegen aan een bestaand kindprofiel / oud apparaat verwijderen

Om een nieuw apparaat te verwijderen of toe te voegen aan het bestaande profiel van het kind:

1. Ga op elk apparaat met een internetverbinding naar https://central.bitdefender.com/ en log in op uw Bitdefender Central-account.
  2. Ga naar het gedeelte Parental Control aan de linkerkant van de pagina.
  3. Het profiel van het kind verschijnt bovenaan. Klik op Weergeven naast de naam van het kind of klik op Opties in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Apparaten weergeven.

Ga vervolgens, afhankelijk van wat u wilt bereiken, als volgt te werk: