Hoe beperkt u de schermtijd van uw kind met ouderlijk toezicht van Bitdefender?

Bitdefender Parental Control heeft een functie genaamd Schermtijd waarmee ouders tijdsbeperkingen kunnen instellen voor de apparaten van hun kinderen. Deze functie is op twee manieren toegankelijk: vanuit de app Central & de webpagina Central.

ⓘ Opmerking: Bitdefender Parental Control voor iOS ondersteunt geen tijdsbeperkingen.

Schermtijd beperken via Bitdefender Central web

Om de schermtijd van een kind op het apparaat te beperken, opent u hun Parental Control-profiel onder uw Bitdefender Central-account via een browser en selecteert u de optie Schermtijd weergeven.

Schermtijd beperken

Van daaruit kunt u klikken op Schema's of Dagelijkse tijdslimieten.

Schermtijd beperken

• Een Schema-regel zorgt ervoor dat het kind het apparaat niet kan gebruiken op bepaalde uren die u instelt. Deze regel kan worden gemaakt voor afzonderlijke dagen of groepen van dagen van de week.

Schermtijd beperken

• Een Dagelijkse tijdsbeperkingen zorgt ervoor dat het kind het apparaat niet meer kan gebruiken nadat het een bepaald aantal uren op het apparaat heeft doorgebracht. U kunt de beperkte tijd voor elke dag afzonderlijk instellen, zodat het kind zijn apparaat op sommige dagen meer kan gebruiken.

Schermtijd beperken

Schermtijd beperken via Central app

Volg deze stappen om de tijd van een kind op hun apparaat te beperken met behulp van de Bitdefender Central-app die beschikbaar is voor iOS en Android:

Open op uw mobiel uw Bitdefender Central-toepassing en ga naar het tabblad Gebruikers.

Selecteer het profiel van het kind.

Tik op Schermtijd.

Limit screen time

Selecteer Schema of Dagelijkse tijdsbeperkingen.

U kunt nu een Schema-regel of een Dagelijkse tijdslimietregel voor het profielmaken.

• Een Schema-regel zorgt ervoor dat het kind het apparaat niet kan gebruiken op specifieke uren die u instelt. Deze regel kan worden gemaakt voor individuele dagen of groepen van dagen van de week.

• Een Dagelijkse tijdslimiet zorgt ervoor dat het kind het apparaat niet meer kan gebruiken nadat het een bepaald aantal uren op het apparaat heeft doorgebracht. U kunt de beperkte tijd voor elke dag afzonderlijk instellen, zodat het kind het apparaat op sommige dagen meer kan gebruiken.