Bitdefender Central – Internet Explorer 11 niet-ondersteunde browser

Naarmate de technologieën evolueren, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Internet Explorer 11 in 2021. Dit betekent dat Internet Explorer 11 geen beveiligingsupdates meer ontvangt en een verouderde webbrowser wordt met blootliggende kwetsbaarheden.

Microsoft en Bitdefender delen een toewijding aan uitmuntendheid op het gebied van computerbeveiliging. Als gevolg hiervan stopte de Bitdefender Central-ondersteuning voor Internet Explorer 11. Deze browser is niet compatibel met Central.

Als u Internet Explorer 11 of eerder gebruikt om toegang te krijgen tot https://central.bitdefender.com, kunt u de functionaliteit van onze website geheel of gedeeltelijk verliezen.

Als u een van de getroffenen bent, raden we u aan de nieuwe Microsoft Edge-browser te installeren voor de beste gebruikerservaring op Windows 10, Windows 8 en Windows 7. Of overschakelen naar een andere veilige webbrowser zoals Mozilla Firefox, Google Chrome, enz.