Hoe kan ik de taal van mijn Bitdefender-product veranderen?

Dit artikel beschrijft hoe u de taal kunt wijzigen van de Bitdefender-beveiligingsoplossing die op uw computer is geïnstalleerd. Dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

De interface van Bitdefender is beschikbaar in meerdere talen. U kunt de taal aan de hand van de volgende stappen aanpassen:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Instellingen.

2. Klik in het venster Algemeen op Taal wijzigen.

3. Selecteer de gewenste taal uit de lijst en klik op OPSLAAN.

4. Wacht even tot de instellingen toegepast zijn.