Hoe wifi op Thuis-T-Mobile-modems uit te schakelen

Huawei HG659

1. Open je browser en ga naar 192.168.1.1

2. Log in. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Heb je deze nooit aangepast? Dan zijn deze:

Gebruikersnaam: user

Wachtwoord: user

3. Klik op Thuisnetwerk in het menu bovenin

4. Klik op WLAN-instellingen en vervolgens Basis instellingen

5. Verwijder het vinkje uit de selectievakjes naast WLAN 2.4 GHz inschakelen en schakel WLAN 5 GHz in

6. Klik op Opslaan

Draytek 2130

1. Open je browser en ga naar 192.168.1.1

2. Log in. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Heb je deze nooit aangepast? Dan zijn deze:

Gebruikersnaam: user

Wachtwoord: user

3. Klik op Wireless LAN en vervolgens General Setup.

4. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast "Draadloze LAN inschakelen". Klik OK.

Draytek 2132

1. Open je browser en ga naar 192.168.1.1

2. Log in. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Heb je deze nooit aangepast? Dan zijn deze:

Gebruikersnaam: user

Wachtwoord: user

3. Klik op Wireless LAN en vervolgens General Setup.

4. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast "Draadloze LAN inschakelen". Klik OK.