Hoe wifi op Scarlet-modems uit te schakelen

B-Box 2 ou Sagem

1. Open Internet Explorer (of een andere browser) en surf naar http://192.168.1.1/

Scarlet 1

2. Geef het Serial Number (S/N) van je modem in.

Scarlet 2

3. Je Serial Number (S/N) vind je terug op de sticker aan de onderzijde van je modem, vb. LK12289DP160206.

Scarlet 3

4. Klik op Advanced Settings in het linkermenu.

Scarlet 4

5. Klik op Wireless.

Scarlet 5

6. Controleer of Wireless network service is currently: op Disabled staat. Indien dit niet het geval is, klik je op de knop Deactivate.

Scarlet 6

O-Box 3

Wanneer het WiFi-lampje continu blauw brandt, is wifi geactiveerd. Als dit het geval is, drukt u ongeveer 10 seconden op de aan / uit-knop totdat het WiFi-lampje uitgaat.