Hoe maakt u een wachtwoordbeveiligd archief aan

U kunt de Bitdefender Compress Tool gebruiken om beveiligde archieven met voorbeelden van malware aan te maken. Deze kunnen later naar onze experts worden gestuurd voor verdere analyse.

Volg de onderstaande stappen om een archief aan te maken:

1. Klik op deze link, download de Bitdefender Compress Tool  en sla dit op uw bureaublad op.

2. Voer de Bitdefender Compress Tool uit.

3. Sleep de geïnfecteerde bestanden naar het venster van de Compress Tool en klik op OK wanneer u klaar bent.

1894 1

1894 2

1894 3

1894 4

Een beveiligd archief, met het wachtwoord “infected” (zonder de aanhalingstekens) wordt aangemaakt op uw bureaublad. U kunt het naar ons versturen als bijlage van een e-mail.