Hoe verwijdert u proxy-instellingen in uw browser

Bepaalde vormen van malware verwijzen gebruikers zonder hun goedkeuring door naar bepaalde websites. Wanneer u deze vorm van malware tegenkomt, moet u eerst de proxy-instellingen in uw browser uitschakelen.

Om dit te doen, volg de onderstaande stappen:

Voor Google Chrome

• Klik op de icoon Meer in de rechterbovenhoek van het venster.

• Klik op Instellingen.

• Scrol omlaag en klik op Geavanceerd.

• Klik op Proxy-instellingen openen…

chrome proxy

• Klik in het tabblad Verbindingen op LAN-instellingen.

1910 2

• Bij Proxy-server neemt u het vinkje weg naast Gebruik een proxy-server voor uw LAN.

• Neem het vinkje weg naast Automatisch configuratiescript gebruiken.

• Klik op OK.

1910 3

• Klik op Toepassen.

Voor Mozilla Firefox

• Klik op de menuknop in de rechterbovenhoek.

• Selecteer Opties.

1910 4

• In de linkerkolom, selecteer Geavanceerd.

• Selecteer het tabblad Netwerk.

• Klik op de knop Instellingen.

1910 5

• In de vensters Verbindingsinstellingen, selecteer Geen proxy.

• Klik op OK.

1910 6

Voor Microsoft Edge

• Klik op de menuknop in de rechterbovenhoek.

1910 7

• Klik op Instellingen.

1910 8

• Scrol omlaag en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

1910 9

• Klik op Proxy-instellingen openen….

1910 10

• Zet de schakelaar onder Set-up script gebruiken op Uit.

• Zet de schakelaar onder Een proxy-server gebruiken op Uit.

1910 11

• Klik op Opslaan.

Voor Internet Explorer

• Klik op de icoon Instellingen.

• Selecteer Internetopties.

1910 12

• Klik in het tabblad Verbindingen op LAN-instellingen.

1910 2

• Bij Proxy-server neemt u het vinkje weg naast Gebruik een proxy-server voor uw LAN.

• Neem het vinkje weg naast Automatisch configuratiescript gebruiken.

• Klik op OK.

• Klik op Toepassen.