Hoe configureert u het Openbaar Wifi-profiel

E-mailberichten verzenden, gevoelige log-ingegevens invoeren of online winkelen terwijl u met onveilige draadloze netwerken verbonden bent, kan uw persoonlijke gegevens in gevaar brengen. Het Openbaar Wifi-profiel past de productinstellingen aan, zodat u online betalingen kunt uitvoeren en gevoelige informatie kunt gebruiken in een beveiligde omgeving.

Terwijl u in het Openbaar Wifi-profiel werkt, is Bitdefender ingesteld om automatisch de volgende programma-instellingen uit te voeren:

• Advanced Threat Defense is ingeschakeld

• De Bitdefender Firewall is ingeschakeld en de volgende instellingen zijn toegepast op uw draadloze adapter:

• Stealth-modus - AAN

• Netwerktype - Openbaar

• De volgende instellingen van Webbescherming zijn ingeschakeld:

• Versleutelde webscan

• Bescherming tegen fraude

• Bescherming tegen phishing

Om Bitdefender te configureren zodat productinstellingen worden toegepast wanneer u verbonden bent met een onveilig draadloos netwerk:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Hulpprogramma's.

2. Klik in het tabblad Profielen op Instellingen.

3. Klik op de knop CONFIGUREREN in het gebied Openbaar Wifi-profiel.

5. Laat de optie Productinstellingen aanpassen om de bescherming te stimuleren bij verbinding met een onveilig openbaar Wifi-netwerk aangevinkt.

5. Klik op Opslaan om de vensters te sluiten.