Uw Bitdefender-instellingen beschermen met een wachtwoord

Als u niet de enige persoon met beheermachtigingen voor een specifieke computer bent, raden wij u aan uw Bitdefender-instellingen te beveiligen met een wachtwoord.

Wachtwoordbescherming configureren voor de Bitdefender-instellingen:

1. Klik op de icoon Instellingen in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Schakel in het venster ALGEMEEN de Wachtwoordbescherming in door op de bijhorende schakelaar te klikken.

3. Voer het wachtwoord in de twee velden in en klik op OK. Het wachtwoord moet minstens acht tekens lang zijn.

instellingen bescherming wachtwoord

Zodra u een wachtwoord hebt ingesteld, zal iedereen die de Bitdefender-instellingen probeert te wijzigen, eerst het wachtwoord moeten opgeven.

OPMERKING: Zorg dat u uw wachtwoord onthoudt of bewaar het op een veilige plaats. Als u het wachtwoord vergeten bent, moet u het programma opnieuw installeren of contact opnemen met Bitdefender voor ondersteuning.

Wachtwoordbeveiliging verwijderen:

1. Klik op de icoon in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Schakel in het vensterALGEMEEN de Wachtwoordbescherming uit door op de bijhorende schakelaar te klikken.

3. Voer het wachtwoord in en klik op OK.

OPMERKING: Klik op de link Wachtwoord veranderen om het wachtwoord van uw product te wijzigen. Voer uw huidige wachtwoord in en klik op OK. In het nieuwe venster dat verschijnt, voert u het nieuwe wachtwoord in dat u voortaan wenst te gebruiken om de toegang tot uw Bitdefender-instellingen te beperken.