Zo verwijdert u een bestand permanent met Bitdefender

Als u een bestand definitief van uw systeem wilt verwijderen, moet u de gegevens fysiek verwijderen van uw harde schijf.

Met de Bestandsvernietiger van Bitdefender kunt u bestanden of mappen op uw computer snel versnipperen met het contextmenu van Windows. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de map die u definitief wilt verwijderen, wijs Bitdefender aan en selecteer Bestandsvernietiging.

shredder1

2. Klik op PERMANENT VERWIJDEREN.

shredder

3. Er wordt een bevestigingsvenster weergegeven. Klik op JA, VERWIJDEREN om de wizard Bestandsvernietiging te starten.

shredder2

4. Wacht tot Bitdefender het vernietigen van de bestanden heeft voltooid.

5. De resultaten worden weergegeven. Klik op VOLTOOIEN om de wizard te verlaten.

shredder3