Wat moet ik doen als mijn internetverbinding onderbroken wordt na mijn upgrade naar Windows 10?

Als u problemen ondervindt met de internetverbinding nadat u uw besturingssysteem geüpgraded hebt naar Windows 10, stel dan de Bitdefender Firewall correct in, met behulp van deze stappen:

1. Open het Bitdefender-programma

2. Klik op de module Bescherming en klik vervolgens op de functie Firewall

3. Zorg dat de Firewall op AAN staat en ga vervolgens naar het tabblad Adapters , waar u de volgende veranderingen doorvoert:

• Selecteer naast “Netwerktype" “Thuis/Kantoor

• Selecteer “Uit“ naast “Stealth-modus”

• Naast “Generiek” selecteert u “Aan

Sluit nu het Bitdefender-venster en herstart uw systeem.