Hoe kan ik Bitdefender Antidiefstal gebruiken op mijn Android apparaat?

Met Bitdefender Antidiefstal in Bitdefender Mobile Security app kunt u uw apparaat op afstand lokaliseren, vergrendelen, wissen of een bericht sturen in geval van verlies of diefstal. Bovendien is je Android-telefoon in staat tot zelfverdediging: het maakt een foto van iedereen die ermee probeert te knoeien als je er niet bent en je krijg een email.

Klik op de bijbehorende link hieronder om te zien hoe u Antidiefstal kunt activeren en gebruiken op een Android-apparaat.