Hoe scant u uw apparaat met Bitdefender Antivirus for Mac

U kunt uw Mac of specifieke bestanden op elk moment scannen.

Een snelle manier om een bestand, een map of een volume te scannen, is door het naar het Bitdefender Antivirus voor Mac-venster of het Dock-pictogram te slepen en neer te zetten. De scanwizard verschijnt en begeleidt u bij het scanproces.

U kunt een scan ook op deze manier starten:

1. Open Bitdefender Antivirus for Mac -> Bescherming.

2. Klik op een van de 3 scanknoppen om de gewenste scan te starten.

Snelle scan – controleert de meest kwetsbare locaties op uw systeem op malware (bijvoorbeeld de mappen die de documenten, downloads, e-maildownloads en tijdelijke bestanden van elke gebruiker bevatten).

System Scan - voert een uitgebreide controle uit op malware van het hele systeem. Alle aangesloten mounts worden ook gescand.

OPMERKING: Afhankelijk van de grootte van uw harde schijf kan een scan van het volledige systeem veel tijd in beslag nemen (soms wel een uur of nog langer). Om de systeemprestaties niet te beïnvloeden, is het aan te raden geen volledige scans te starten terwijl u complexe taken (zoals videobewerking) uitvoert.

Aangepaste scan - helpt u specifieke bestanden, mappen of volumes op malware te controleren.

new avfm scans