Hoe schakelt u Wifi uit op AT&T-modems

Arris NVG589 (blauwe interface)

1. Open, met een computer verbonden met de AT&T router, een internetbrowser en geef 192.168.1.254 in om in te loggen op het op het web gebaseerde configuratiescherm.

2. Geef indien nodig het wachtwoord in (het wachtwoord staat meestal op uw gateway-eenheid).

3. Klik op Lokaal Netwerk -> Wifi en schakel bij Wifi Werking de Wifi UIT.

4. Klik op Opslaan om de instellingen toe te passen.

Uverse-modems (grijze interface)

1. Open, met een computer verbonden met de AT&T router, een internetbrowser en geef 192.168.1.254 in om in te loggen op het op het web gebaseerde configuratiescherm.

2. Geef indien nodig het wachtwoord in (het wachtwoord staat meestal op uw gateway-eenheid).

3. Selecteer Draadloos.

4. Bij de Interface Draadloos, selecteer Uitgeschakeld uit de uitklaplijst.

5. Klik op Opslaan om de instellingen toe te passen.

6. Er moet een pagina Configuratie Succesvol verschijnen om te bevestigen dat de Interface Draadloos is uitgeschakeld.