Hoe past u notificaties aan in Bitdefender Parental Control

U kunt de meldingen die u ontvangt van de Bitdefender Parental Control-app gemakkelijk rechtstreeks vanuit uw Central-account beheren.

1. Ga naar Bitdefender Central en log in op uw account.

2. Ga naar het tabblad Parental Control in de zijbalk.

3. Klik op Rapportinstellingen in de rechterbovenhoek van het venster.

Hoe past u notificaties aan in Bitdefender Parental Control

4. U kunt ervoor kiezen om e-mailmeldingen te ontvangen voor de volgende situaties door de bijbehorende vakjes aan te vinken:

• Pogingen om toegang te krijgen tot geblokkeerde websites

• Pogingen om toegang te krijgen tot geblokkeerde apps

• Kind checkt in als Veilig

• Kind verlaat de veilige gebieden of gaat naar verboden gebieden

• Bellen of sms'en vanaf een geblokkeerd/onbekend telefoonnummer

• Verwijdering van de Facebook-app Ouderlijk toezicht

• U kunt ook het e-mailadres wijzigen waarnaar de meldingen worden verzonden.