Hoe schakelt u Wifi uit op Comcast-modems

Arris TG862

1. De eerste stap is om Arris TG862 webinterface te openen op http://192.168.0.1.

2. Log in met als gebruiker admin en met als wachtwoord password.

3. In het tabblad Basis Set-up moet u draadloos uitschakelen.

4. Klik op Toepassen (u zult zien dat het Wifi-lampje van de modem zal uitgaan).

Arris TG852

1. De eerste stap is om Arris TG862 webinterface te openen op http://192.168.0.1.

2. Log in met als gebruiker admin en met als wachtwoord password.

3. Ga naar Draadloos inschakelen en schakel deze optie UIT

4. Klik eens u klaar bent op de knop Toepassen voordat u dit onderdeel verlaat.

Comcast DPC3939

1. Open een browser op een van uw computers, geef in de adresbalk het IP-adres in (het standaardadres voor de Comcast Xfinity is 10.0.0.1) en geef de inloggegevens in.

2. Ga, eens u verbonden bent, naar Gateway > Wifi en klik op Bewerken voor zowel 2.4 GHz als 5 GHz, en schakel de Wifi uit.