Hoe schakelt u Wifi uit op Verizon-modems

Verizon Fios G1100

1. Om de Verizon FiOS-G1100 WiFi-instellingen te configureren, moet u eerst inloggen op uw router. Open een browser en geef het IP-adres van de router in: 192.168.1.1. Log vervolgens in met admin als gebruikersnaam en admin als wachtwoord.

2. Klik om te beginnen op INSTELLINGEN DRAADLOOS bovenaan de pagina. Klik hier op Basisinstellingen Beveiliging aan de linkerzijde van de pagina.

3. U moet de Wifi voor zowel de 2.4 en de 5 GHz uitschakelen, door UIT aan te vinken

Verizon MI424WR

1. Open uw browser en voer http://192.168.1.1 in het veld Adres in.

2. Voer uw gebruikersnaam in. Indien u de gebruikersnaam niet hebt gewijzigd bij de netwerkconfiguratie, dan is de standaardgebruikersnaam admin.

3. Voer uw wachtwoord in.

OPMERKING:Indien u het standaardwachtwoord niet hebt gewijzigd bij het instellen van uw router, is het mogelijk dat het voor extra bescherming gewijzigd werd naar het serienummer van uw router. U vindt het serienummer van uw router op het label aan de onderkant of achterkant van uw router.

4. Klik op Draadloze Instellingen

5. Klik op Basisinstellingen Beveiliging in het linkerpaneel van de navigatie.

6. Schakel Draadloos UIT door de optie UIT aan te vinken

7. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan