Hoe lokale bescherming op uw apparaten installeren

1. Open de Bitdefender Central-app en tik op Apparaten.

2. Selecteer in de lijst Apparaten het apparaat waarop u Bitdefender lokaal wilt installeren door erop te tikken.

3. Tik op de nieuwe pagina op Beveiliging installeren.

4. Zodra u erop tikt, ziet u een optie om de beschrming te installeren die overeenkomt met het besturingssysteem van het apparaat zelf.

5. Nadat u het heeft gekozen, kunt u het e-mailadres invoeren waar u de installatie-instructies naartoe wilt verzenden.

OPMERKING: Het e-mailadres waar u instructies naartoe wilt sturen, moet toegankelijk zijn vanaf het apparaat waarop u de lokale beveiliging wilt installeren.

6. Als een laatste stap, ga naar uw email en volg de instructies om Bitdefender op uw apparaat te installeren.