Bitdefender BOX: Meest gestelde vragen

Sommige veelgestelde vragen over Bitdefender BOX hebben de neiging terug te komen. Vind de antwoorden in de onderstaande lijst.

Bitdefender BOX: Meest gestelde vragen

Bitdefender BOX: Meest gestelde vragen

Wat is Bitdefender BOX 2?

Bitdefender BOX 2 is de innovatieve beveiligingshub voor uw huishouden. Het beschermt alle apparaten die op internet aangesloten zijn in uw digitale leven, thuis en onderweg. Met Bitdefender BOX 2 krijgt u complete, meerlagige cyberbeveiliging voor uw computers, smartphones, tablets, babyfoons, spelconsoles, smart-tv's en alles wat in uw huishouden op het internet is verbonden. Bitdefender BOX 2 is 100% compatibel met uw thuisnetwerk en stelt u in staat om al uw aangesloten apparaten vanuit één app te bedienen. Het maakt gebruik van computerleren-algoritmen en inbraakpreventiesystemen om nieuwe bedreigingen en onveilig gedrag op te pikken en uw slimme huis veilig te houden.

Is Bitdefender BOX beschikbaar in mijn land?

Bitdefender BOX V2 is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten. Canada en geselecteerde markten in Europa en Azië zullen snel volgen. We werken er hard aan om het beschikbaar te maken in meer landen.

Hoeveel kost de Bitdefender BOX?

Bitdefender BOX 2 is een op abonnementen gebaseerd product en de eerste aankoop omvat een jaar abonnement. Na het eerste jaar kost het abonnement $ 99 per jaar en kunt u een onbeperkt aantal apparaten mee beschermen.

Moet ik nog steeds een Antivirus kopen voor mijn apparaten?

Het Bitdefender BOX 2-abonnement bevat een Bitdefender Total Security product en biedt u de mogelijkheid om de beveiligingssoftware op Windows-, Mac OS-, Android- en iOS-apparaten te installeren voor een onbeperkt aantal apparaten.

Beschikt Bitdefender BOX over functies voor ouderlijk toezicht?

Bitdefender BOX 2 biedt efficiënte en intuïtieve hulpmiddelen om de dagelijkse internettijd te beheren, inhoudfilters in te stellen op basis van leeftijdscategorieën of internettoegang volledig te onderbreken voor kostbare tijd met het gezin. Het biedt de mogelijkheid aan om afzonderlijke profielen voor elk gezinslid te maken en als u de tijd die online door uw kind wordt besteed, wilt beheren, kunt u dat eenvoudig doen vanuit de Bitdefender Central-app.

Wat als ik een ander Bitdefender-product heb geïnstalleerd?

Bitdefender BOX 2 kan naast alle Bitdefender Software-producten (Total Security, Internet Security, Mobile Security & Antivirus voor Mac voor Mac) werken en u kunt uw bestaande Bitdefender-account gebruiken.

Hoe beschermt Bitdefender Box mijn apparaten?

Bitdefender BOX V2 scant alle verkeer in het netwerk op kwaadaardige activiteiten en gebruikt meerdere beveiligingslagen, zoals exploitatiepreventie, bescherming tegen brute kracht en detectie van anomalieën. Lokale bescherming zal ook worden geïnstalleerd op uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten om de beveiliging in huis of onderweg te dekken.

Zal Bitdefender BOX mijn internetverbinding vertragen?

Met zijn krachtige dual-coreprocessor en MU-MIMO Wi-Fi-technologie, kunt u met Bitdefender BOX 2 4K-video streamen, online games spelen en inhoud zonder vertragingen downloaden. Het kan omgaan met 1 Gigabit internet snelheid en zal geen invloed hebben op de snelheid.

Is Bitdefender BOX compatibel met mijn netwerk?

Bitdefender BOX 2 kan op elke aanwezige router op de markt geïnstalleerd worden , ongeacht of uw serviceprovider deze verstrekt of deze van uzelf is. Het kan ook worden gebruikt als een eigen standaard beveiligde router.

Hoe kan ik Bitdefender BOX beheren?

Bitdefender BOX kan worden beheerd vanuit de Bitdefender Central mobiele applicatie die is geïnstalleerd op uw smartphone, iOS 9 of nieuwer en Android 4.4 of nieuwer.

Heeft Bitdefender BOX updates nodig?

Bitdefender BOX biedt constante updates om de prestaties en functies te verbeteren. Naast de firmware-updates wordt ook de Bitdefender Central applicatie regelmatig bijgewerkt. Al deze updates zijn opgenomen in het BOX-abonnement.

Kan de Bitdefender BOX al mijn apparaten beschermen, ongeacht hun besturingssysteem?

Ja, Bitdefender BOX 2 scant al het verkeer in het netwerk en door de bescherming op een netwerkniveau te plaatsen, kan het alle apparaten beveiligen die op uw thuisnetwerk zijn aangesloten. Lokale bescherming zal ook worden geïnstalleerd op uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten om de beveiliging thuis of onderweg te dekken.

Hoe beschermt Bitdefender Box mijn IoT-apparaten?

Bitdefender BOX 2 maakt gebruik van algoritmes en inbraakpreventiesystemen om nieuwe bedreigingen en onveilig gedrag op te pikken en uw smart home veilig te houden. Het zal constant het verkeer van uw IoT-apparaten scannen en hun normale gedrag leren. Zodra Bitdefender BOX abnormaal verkeer detecteert via zijn Anomaly Detection-engine, zal dit geblokkeerd worden.