Bitdefender samen met de Scuderia Ferrari

Een partnerschap geboren uit een passie voor topprestaties en technologische innovatie.

De kracht van data, mensen en machines die samenwerken om uitmuntendheid te bereiken

Alleen de besten blijven voorop, zowel op de racebaan als in het cyberlandschap. Bitdefender is een wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging met meer dan 20 jaar ervaring in het beschermen van miljoenen consumenten en zakelijke klanten tegen evoluerende dreigingen. De sleutel tot het succes is nooit stilstaan, altijd innoveren en anticiperen op de volgende dreiging.

Dit onophoudelijke streven naar innovatie en snelheid is wat Bitdefender aantrok bij Scuderia Ferrari, het meest iconische Formule 1-team. Het team van het "Steigerende Paard", dat werd opgericht door Enzo Ferrari, heeft sinds 1950 deelgenomen aan elk wereldkampioenschap en heeft wereldwijd een gepassioneerde schare fans opgebouwd, de fervente "Tifosi", en een faam die zijn weerga niet kent. Wij geloven dat het meerjarige partnerschap van Bitdefender met de Scuderia Ferrari een natuurlijke afstemming is tussen twee bedrijven die waarde hechten aan uitmuntende prestaties en een cultuur van beveiliging.

F1 car
Ik ben blij dat Bitdefender de wereldwijde cyberbeveiligingspartner is van Scuderia Ferrari. Het verheugt mij dat we samenwerken in deze voortdurende race naar prestaties, altijd strevend om voorop te blijven. We delen veel gemeenschappelijke waarden zoals topprestaties en innovatie.
Carlos Sainz

Coureur van Scuderia Ferrari

F1 driver

Op het circuit telt elke milliseconde

In cyberbeveiliging en Formule 1 telt elke milliseconde. Technologie maakt het verschil in wie het voordeel heeft. Onderzoekers, beveiligingsanalisten en technici van Bitdefender bevinden zich in de voorste gelederen van de cyberbeveiliging en ontwikkelen analyses van dreigingen en gedrag vanuit het netwerk van miljoenen bewaakte en beschermde endpoints, om dreigingen sneller te voorkomen, te detecteren en erop te reageren.

Wanneer elke seconde telt, winnen alleen de meest geavanceerde auto's races op het circuit, en alleen de meest geavanceerde technologie heeft de kracht om cyberaanvallen effectief te voorkomen, te verdedigen en erop te reageren. De samenwerking met de Scuderia Ferrari, het meest iconische Formule 1-team, is een voor de hand liggende keuze voor Bitdefender, en we kijken uit naar het versnellen van onze merkbekendheid, terwijl we gefocust blijven op het leveren van toonaangevende cyberbeveiliging aan onze klanten wereldwijd. Florin Talpes

Medeoprichter en Chief Executive Officer, Bitdefender

Dit seizoen zal het Bitdefender-logo verschijnen op de helmen van de coureurs en op de halobalk van de SF-23 eenzitter, twee van de meest kritieke veiligheidselementen die zijn ontworpen om de coureurs te beschermen. Deze positionering is belangrijk voor ons omdat Bitdefender zich op dezelfde manier inzet voor de bescherming van de gegevens van onze klanten, die ons vertrouwen om hen te beschermen tegen cybercriminaliteit.
Bogdan Irina

COO en General Manager, Consumer Solutions Group, Bitdefender

F1 driver

Er is talent en inzet nodig om prestaties te leveren

Buitengewone technologie is belangrijk, maar het is talent en toewijding die ons over de finish brengen. Beveiligingsanalisten en -onderzoekers van Bitdefender delen, net als het team van de Scuderia Ferrari, een gemeenschappelijke visie. Talent en inzet drijven de Scuderia Ferrari, terwijl Bitdefender door hen wordt geleid om te anticiperen op cyberdreigingen, tegenstanders te slim af te zijn en aanvallen te stoppen. Mensen + Technologie.
Bitdefender