Download onze gratis computerapplicaties

Maak kennis met de krachtige, gratis antivirusapplicaties van Bitdefender. Beveilig uw pc of Mac en uw sociale-netwerkprofielen met deze gratis desktopapplicaties en virusscanners.

 

Bitdefender60-Second Virus Scanner

Bitdefender 60-Second Virus Scanner is een gratis en gebruiksvriendelijke pc-applicatie die 's werelds beste scantechnologie gebruikt om u te waarschuwen als er virussen op uw computer actief zijn.

Meer informatie

Platforms:BitdefenderQuick Scan

Bitdefender Quick Scan combineert intelligent lokaal scannen en in-the-cloud scannen om een geavanceerd online hulpmiddel te maken dat snel e-bedreigingen in het geheugen detecteert. QuickScan is heel licht en vereist slechts een heel kleine browser plug-in voor taken aan de clientzijde.

Scan starten

Platforms:BitdefenderBitdefender USB Immunizer

Bitdefender USB Immunizer is een gratis en gemakkelijk te gebruiken tool die u helpt ervan verzekerd te zijn dat u de bestanden overdraagt,en niet de virussen. Het schakelt autorun-gerelateerde bedreigingen uit voordat ze toegang hebben tot de computer.

Meer informatie

Platforms:BitdefenderTrafficLight

Bitdefender TrafficLight is de beste oplossing om veilig te surfen op het web. TrafficLight onderschept, analyseert en filtert al het webverkeer en blokkeert schadelijke inhoud, zodat u profiteert van browserbeveiliging op een uniek niveau. Deze browseruitbreiding voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw webbrowser, zonder dat het systeem wordt vertraagd of er systeembronnen worden verbruikt.

Meer informatie

Platforms: