Bitdefender
Antivirus for Mac

Absolute beveiliging. Ontworpen voor Mac.

 • Blokkeert en verwijdert hinderlijke adware
 • Geen negatieve gevolgen voor de snelheid
 • Non-stop beveiliging met Bitdefender AutopilotTM
 • Beveiligt uw online winkeltransacties
 • Beschermt tegen Mac- en pc-malware
 • 24/7 bewaking via de cloud

Oude prijs:

Totaal: 59.95 EUR

U bespaart:

Prijs inclusief btw

Absolute beveiliging zonder negatieve gevolgen voor snelheid of prestaties

Bitdefender Antivirus voor Mac biedt absolute bescherming tegen nieuwe en nog onbekende dreigingen, zonder uw Mac te vertragen. Met behulp van de geavanceerde cloudtechnologie van Bitdefender kan dit product alle dreigingen onmiddellijk detecteren en blokkeren, waar ze ook vandaan komen.

Nog twijfels?
Probeer nu een 30-daagse proefversie.

Product verlopen? Hier verlengen.

Absolute beveiliging. Ontworpen voor Mac.

Mac OS X Antimalwarebeveiliging (op een schaal van 0 tot 100, waarbij 100 de hoogste score is)

Bitdefender

5.9

Intel (McAfee)

5.8

Intego

5.6

Sophos

4.9

                   
 • 0%
 • 100%

Laagste impact op de prestaties (op een schaal van 0 tot 100, waarbij 100 de minste impact betekent)

Bitdefender

5.9

Intel (McAfee)

5.6

Kaspersky

5.3

Intego

4.8

                   
 • 0%
 • 100%
Bitdefender heeft opnieuw 100% gescoord voor antimalwarebeveiliging Mac.
antimalwarebeveiliging.
Andreas Marx, CEO AV-TEST

Ononderbroken beveiliging

Bitdefender Autopilot™

Als Autopilot is ingeschakeld, zal Bitdefender voortdurend alle veranderingen in de bestanden of het systeem van uw Mac automatisch observeren en erop toezien dat er niets schadelijks gebeurt.

Nadat u dit product eenmaal hebt ingeschakeld, kunt u het meteen weer vergeten.

U wordt niet lastiggevallen met hinderlijke dialoogvensters. En omdat het product is ontworpen om spaarzaam gebruik te maken van de bronnen van uw Mac, zult u geen enkele vertraging opmerken.

Slechts één account voor al uw beveiligingsbehoeften.

Log in op uw unieke Bitdefender Central-account om uw beveiligingsoplossing moeiteloos te installeren en te beheren.

Download, installeer en beheer uw beveiligingsoplossing vanaf één plek

Op afstand scans en optimalisaties uitvoeren

Volledig functieoverzicht

 • Blokkeert en verwijdert hinderlijke adware

  Bevrijdt uw Mac van hinderlijke adware. Ook Macs kunnen besmet worden met opdringerige adwareprogramma's van het internet. Het nieuwe Bitdefender Antivirus voor Mac detecteert en elimineert adware, schadelijke hijack-programma's, ongewenste toolbars en andere browsertoevoegingen die met of zonder uw toestemming zijn geïnstalleerd.

 • Non-stop beveiliging met Bitdefender Autopilot™

  Autopilot regelt automatisch al uw beveiligingsbehoeften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wanneer het product is ingeschakeld, worden alle dreigingen automatisch gedetecteerd en verwijderd door een combinatie van innovatieve Bitdefender-technologieën, zonder dat de werking van uw Mac wordt vertraagd. Inschakelen en vergeten.

 • Geweldige gebruikerservaring

  Met de nieuwe, fraai ontworpen en intuïtieve gebruikersinterface voelt het nieuwe Bitdefender Antivirus voor Mac zich meer dan ooit thuis in Mac OS X. Nu kunt u uw antivirusprogramma altijd ingeschakeld laten; u hebt er geen last van

 • Beveiligt uw online winkeltransacties

  Online oplichters maken geen onderscheid tussen besturingssystemen. Bitdefender Antivirus voor Mac heeft een speciaal antiphishing-systeem dat de door u bezochte webpagina's scant en waarschuwt bij eventuele pogingen tot fraude.

 • Voor razendsnelle scans

  Bitdefender Antivirus for Mac biedt robuuste beveiliging tegen malware, met razendsnelle scans die uw systeem niet vertragen. Bitdefender werkt zo snel en discreet dat u niet eens merkt dat het programma actief is om uw Mac te beveiligen.

 • Scant uw Mac zonder negatieve gevolgen voor de prestaties

  Het nieuwe Bitdefender Antivirus voor Mac is speciaal ontwikkeld om naadloos samen te werken met Mac OS X. Dit product scant uw bestanden op een intelligente manier, voor een robuuste bescherming tegen malware zonder uw Mac te vertragen.

 • Beschermt tegen Mac- en pc-malware

  Bitdefender Antivirus voor Mac detecteert en verwijdert niet alleen malware voor de Mac, maar ook schadelijke software die bedoeld is voor Windows. Hierdoor kunt u nooit onbedoeld besmette bestanden doorgeven aan Windows-gebruikers in uw omgeving.

 • 24/7 bewaking via de cloud

  Omdat er aan de lopende band nieuwe internetdreigingen opduiken, wordt de malwarebibliotheek van Bitdefender voortdurend bijgewerkt. Dankzij een verbinding met bijzonder krachtige cloudgebaseerde technologieën voor het detecteren en elimineren van dreigingen, bent u overal ter wereld direct beschermd tegen nieuwe gevaren. Omdat al het rekenwerk in de cloud plaatsvindt, wordt uw systeem niet vertraagd en zijn uw privacygevoelige gegevens veilig op uw Mac.


PRIVACYVERKLARING

Bitdefender zal uw bestanden nooit naar de cloud opsturen of in de cloud opslaan om ze te scannen. Met speciale Bitdefender-technologie wordt alleen een voetafdruk van het bestand gescand op schadelijk gedrag.

Schermafbeeldingen

Bitdefender
Antivirus for Mac

Absolute beveiliging. Ontworpen voor Mac.

Bitdefender Antivirus voor Mac biedt de meest geavanceerde technologieën tegen online dreigingen in combinatie met een unieke aanpak die de best mogelijke gebruikerservaring garandeert.

Oude prijs:

Totaal: 59.95 EUR

U bespaart:

Prijs inclusief btw