Bitdefender

PARTNER ADVANTAGE NETWORK

 • Als beste geteste technologie. De favoriet van de experts.
 • De concurrentie ver vooruit. Revolutionaire voordelen.
 • Levenslange verlenging en beschermde omzet.
Al partner? Tijd om geld te verdienen
Op zoek naar een businesspartner?
Gebruik onze Partnerzoeker.

Toegekend door de beste auditors

WAAROM PARTNER WORDEN

MET BITDEFENDER

Met de unieke benadering van Partner Advantage Network kunnen ondernemingen hun beveiliging hervormen om de hedendaagse uitdagingen beter het hoofd te bieden.
Nog niet overtuigd?

Lees hieronder over de andere voordelen van Bitdefender PAN

WAAROM PARTNER WORDEN

MET BITDEFENDER

Het Bitdefender Partnerprogramma volgt een unieke aanpak, waardoor onze businesspartners profiteren van hoge winsten, accountbescherming en campagnes voor het genereren van nieuwe leads. De samenwerking is gebaseerd op het verkopen van unieke en als beste geteste producten, geholpen door effectieve support en tools.

#1 Ranked Technology.
Experts' Choice.

Zeer geavanceerde beveiliging

Tot de tientallen prijzen en onderscheidingen die Bitdefender de laatste tijd heeft gewonnen, behoren de onderscheiding als Beste antivirusprogramma 2014 door PC MAG, de combinatie van Beste beveiliging en Beste prestaties van AV-TEST, de AV-Comparatives Gold Award voor Proactieve malwarebescherming en de 14e achtereenvolgende VB100-award van AV-Comparatives.

Ahead Of The Competition.
Game-Changing Benefits.

Lage onderhoudskosten

Bitdefender verlaagt de kosten voor de partners. Blijvend. De technologie is eenvoudig te installeren. Klanten komen niet snel vragen om extra support of onderhoud.

Levenslange verlenging enbeschermde omzet.

Hoge winstgevendheid

Een belangrijk onderdeel van onze filosofie is dat succes vanzelf volgt wanneer goede resultaten direct en genereus worden beloond. Onze partners ontvangen hoge marges en bonussen wanneer ze uitzonderlijke prestaties leveren.

 • Beproefde kwaliteit

  Bitdefender heeft in korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij lovende kritieken van een hele reeks toonaangevende tijdschriften en testorganisaties, waaronder Stiftung Warentest, Virus Bulletin, AV-TEST.org, ICSA Lab, Checkmark, PC World Top 100, CNET, Laptop Magazine, PC PRO, Expert Reviews, WebUser, PC Achat en Micro Hebdo.

 • Unieke producten

  Dankzij de geavanceerde Bitdefender-technologie kunnen onze partners producten aanbieden die nergens anders te vinden zijn. De Bitdefender Enterprise-oplossingen zetten de toon in enterprise-beveiligingstechnologie en bieden als eerste een antwoord op de uitdagingen rond schaalbaarheid en prestaties waarmee grote ondernemingen worden geconfronteerd.

 • Deal-registratie

  Bitdefender biedt deal-registratie om uw verkoopinspanningen te ondersteunen en te beschermen. Doordat elke deal wordt geregistreerd, weet u dat uw omzet is gewaarborgd. Bovendien ontvangt u een extra korting, afhankelijk van uw partnerschapsniveau.

 • Tevreden gebruikers. Trouwe klanten

  Bitdefender kan zich beroemen op hoogwaardige service en technologie, zodat onze tevreden gebruikers profiteren van optimale beveiliging. Hierdoor worden onze oplossingen voortdurend opnieuw verlengd door onze klanten en zijn onze partners verzekerd van betrouwbare, doorlopende omzetten. En veel van onze klanten bevelen onze producten aan bij hun vrienden en kennissen.

 • Uitgebreide support en tools

  We willen onze partners uitrusten met alles wat ze nodig hebben om omzet te genereren. Bitdefender biedt een indrukwekkend arsenaal aan support en tools: PAN-portaal, programma's voor marketing en vraagcreatie, account- en marketingmanagers, verkoopmateriaal en technische informatie.

 • Accountbescherming

  Als dank voor uw trouw aan de oplossingen van Bitdefender garanderen wij dat we u als voorkeurspartner beschouwen bij het verlengen van contracten en het genereren van nieuwe opdrachten met de accounts waarin u zoveel tijd en moeite hebt geïnvesteerd.

Our partners recommend us

US - 4 TESTIMONIALS
ES - 3 TESTIMONIAL
UK - 4 TESTIMONIAL
FR - 1 TESTIMONIAL l
AT - 1 TESTIMONIAL
NL - 3 TESTIMONIALS
DE - 3 TESTIMONIALS
CZ - 1 TESTIMONIAL

Online Leden

Als Bitdefender-partner krijgt u toegang om reclame voor onze meervoudig bekroonde antivirussoftware met internetbeveiliging te maken en daardoor geld te verdienen. Word een online lid

3 eenvoudige stappen om Bitdefender te verkopen

Uw succes is namelijk cruciaal voor ons eigen succes. Om optimaal te profiteren van alle voordelen van uw Bitdefender-partnerschap, raden we u deze vervolgstappen aan:

Stap 1. Meld u aan

voor het Bitdefender Partner Advantage Network (PAN) door op LID WORDEN te klikken en een kort bedrijfsprofiel aan te maken. U ontvangt dan automatisch uw inloggegevens voor het PAN-portaal.

Stap 2. Ontdek

's werelds als beste gesteste antivirustechnologie! Lees alles over de producten van Bitdefender en de waarde en de voordelen van deze producten voor u.

Stap 3. Begin

te verkopen! Gebruik de tools, de mogelijkheden en het distributiesysteem waarover u dankzij uw samenwerking met Bitdefender beschikt om nieuwe kansen te creëren en winstgevende deals af te sluiten.Hulp nodig? Gebruik de knop "Een vraag stellen" rechts op deze pagina.