PARTNER ADVANTAGE NETWORK

  • Als beste geteste technologie. De favoriet van de experts.
  • De concurrentie ver vooruit. Revolutionaire voordelen.
  • Levenslange verlenging en beschermde omzet.
Nu meedoen Al partner?
ideal Integration

“Na uitgebreide analyse en veel tests bleef Bitdefender als enige product overeind. We hebben onze klanten onmiddellijk op Bitdefender overgeschakeld en we leveren deze oplossing aan al onze nieuwe klanten.”

Waarom partner worden van Bitdefender?

Online Leden

Als Bitdefender-partner krijgt u toegang om reclame voor onze meervoudig bekroonde antivirussoftware met internetbeveiliging te maken en daardoor geld te verdienen.

Word een online lid

Partnerzoeker

Op zoek naar ons uitgebreide netwerk van resellers, value-added resellers, integrators en distributeurs? Gebruik onze Partnerzoeker! Met de filters in de vervolgkeuzelijst vindt u razendsnel wat u zoekt.

Partner zoeken

3 eenvoudige stappen om Bitdefender te verkopen

Uw lidmaatschap als nieuwe Bitdefender Partner is erg belangrijk voor ons. Uw succes is namelijk cruciaal voor ons eigen succes. Om optimaal te profiteren van alle voordelen van uw Bitdefender-partnerschap, raden we u deze vervolgstappen aan:

Meld u aan voor het Bitdefender Partner Advantage Network (PAN) door op LID WORDEN te klikken en een kort bedrijfsprofiel aan te maken. U ontvangt dan automatisch uw inloggegevens voor het PAN-portaal.

Ontdek 's werelds als beste gesteste antivirustechnologie! Lees alles over de producten van Bitdefender en de waarde en de voordelen van deze producten voor u.

Begin te verkopen! Gebruik de tools, de mogelijkheden en het distributiesysteem waarover u dankzij uw samenwerking met Bitdefender beschikt om nieuwe kansen te creëren en winstgevende deals af te sluiten.

Nu meedoen

Hulp nodig? Gebruik de knop "Een vraag stellen" rechts op deze pagina.