Bitdefender Business Solutions

Het zijn uw zaken. Bescherm ze.

Bitdefender begrijpt dat de oplossingen voor ondernemingen van nu verder moeten gaan dan de basisdetectie van virussen en voorkomen van infecties. Daarom zijn onze internetbeveiligingsoplossingen ontworpen met het vermogen om een besturingsmechanisme en het beleidsbeheer voor een groot aantal eindstations en servers te implementeren – en dit alles zo eenvoudig mogelijk.

Bitdefender’s Business Solutions stelt bedrijven in staat:

 • Een centraal beheerplatform implementeren voor installatie, configuratie en rapportage op afstand van alle Bitdefender Clients, Server- en Gateway-producten die binnen het netwerk zijn geïnstalleerd
 • Netwerkbrede zichtbaarheid leveren aan IT-beheerders over alle incidenten gerelateerd aan malware
 • Proactieve controles uitvoeren van hardware- en softwareactiva in het netwerk
 • De systeeminstellingen van clients en servers op afstand configureren en beheren
 • Incidenten gerelateerd aan malware om infectiecijfers en trends te identificeren melden
 • De doelmatigheid van het internetbeveiligingsprogramma van het bedrijf meten

Bitdefender Business Client

+49 (0) 23198928515

Contacteer ons

Bitdefender voordelen

Business Solutions van Bitdefender is eenvoudig in gebruik en biedt zichtbaarheid in het netwerkbeveiligingsbeleid van het bedrijf in aanvulling op het stroomlijnen van kritieke taken met betrekking tot IT-management. Het Gecentraliseerd Beheer voegt traditionele zakelijke antivirusfunctionaliteiten samen met Netwerktools die via wizards het massale configuratie management en het netwerkwijd controleren van op Windows gebaseerde desktops en servers op afstand vereenvoudigen.

Bekroonde antivirus bescherming

 • Consequente erkende antivirusbescherming tegen online bedreigingen
 • Reactievermogen op nieuwe bedreigingen bij de beste op dit gebied
 • Beschermt en beveiligt uw gegevens en uw klantgegevens
 • Stopt hijacken van uw zakelijke identiteit
 • Beveiliging tegen bespioneren en junkmail met kwaadaardige inhoud
 • Houd financiële gegevens en klantgegevens veilig

Beveilig uw zaken met geïntegreerde netwerkbeveiliging, controle en systeembeheer

 • Versterk de controle van eindpunten met uitgebreid systeem- en gebruikersveiligheidbeleid
 • Vereenvoudig netwerkbeheer met wizards voor netwerktaken en beperk de last van handmatig opmaken van verslagen
 • Automatiseer de netwerkcontrole van gegevensverzameling voor inventarisatie en verander verslaggeving
 • Sta in voor het overeenkomstig zijn met software-licenties en herken toepassingen die niet zijn toegestaan
 • Verminder overhead door het beheer van een apart inventarissysteem en instrumenten op eindpunten
 • Herken eenvoudig HW/SW die verouderd of 'out-of-limits' is door het gebruik van query functionaliteiten

Bitdefender Business Client

+49 (0) 23198928515

Contacteer ons

Technologie
AVC

Bitdefender Active Virus Control (AVC) is een vernieuwende proactieve detectietechnologie die geavanceerde heuristische methoden gebruikt om nieuwe mogelijke bedreigingen in realtime te detecteren. Het bewaakt elk programma dat op uw pc wordt uitgevoerd om op te merken of het op malware lijkende handelingen start. Als er voldoende van deze handelingen worden gedetecteerd, wordt het programma dat deze uitvoerde als schadelijk aangemerkt. In tegenstelling tot alle andere heuristische technologieën die alleen bestanden controleren wanneer ze worden geopend of voor het eerst worden gestart, houdt Active Virus Control toezicht op alles wat de toepassingen doen zo lang ze actief zijn.

B-Have logo

Alle oplossingen van Bitdefender zijn uitgerust met B-HAVE, een technologie waarvoor een octrooi is aangevraagd die in de veilige omgeving van een virtuele computer het gedrag analyseert van mogelijk kwaadaardige codes, waarbij fout-positieven worden uitgesloten en waarbij de detectiewaarden van nieuwe en onbekende malware aanzienlijk worden verhoogd.

NeuNet logo

Om nieuwe spam beter tegen te gaan, heeft het Bitdefender Lab NeuNet gecreëerd, een krachtig en bekroond antispamfilter. In het Antispam Lab wordt NeuNet vooraf getraind op een uitgebreide reeks spamberichten zodat het nieuwe spam leert herkennen op basis van de overeenkomsten met de berichten die al zijn onderzocht.

Certified Antivirus Engines

De bekroonde scanengines van Bitdefender die gebruikmaken van de B-HAVE technologie werden erkend door leidinggevende certificeringsinstellingen zoals ICSA Labs, Virus Bulletin, West Coast Labs vanwege hun ongeëvenaarde proactieve antimalware-beveiliging.

Gehoste services

Cloud Security for Endpoints van Bitdefender®

Cloud Security for Endpoints beschermt systemen met gebruikmaking van beveiligingstechnologie die telkens weer als de beste wordt aangemerkt. Er is geen on-site hardware voor nodig, want het wordt beheerd door Cloud Security Console, een krachtige en intuïtieve interface naar een oplossing die uw systemen beschermt; aan te passen aan elk aantal, en bescherming biedend, waar dan ook.

Meer informatie

On-premise (in huis) oplossingen

Bitdefender® Management Server

Management Server van Bitdefender biedt een krachtige en centrale beheerconsole die alle onderdelen van de beveiligingsoplossingen van Bitdefender beheert. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om gelaagde antimalwarebescherming en beveiligingsbeleid te bepalen en aan te wenden naast configuratie op afstand van eindpunten, beleidsuitvoering, netwerkwijde controle en zichtbaarheid via de gecentraliseerde interface.

Meer informatie

Bescherming van eindstations

Bitdefender® Client Security

Bitdefender Client Security is een eenvoudig te gebruiken client beveiligingspakket dat zorgt voor onovertroffen proactieve bescherming tegen virussen, spyware, rootkits, spam, phishing en alle andere malware met automatische updates en bescherming tegen onbekende bedreigingen terwijl de invloed van de prestaties op uw clients zo laag mogelijk wordt gehouden.

Meer informatie

Bitdefender® Antivirus for Mac

Bitdefender Antivirus for Mac biedt bedrijven de bescherming van Macs tegen phishing, virussen en andere malware met een systeem dat samengebundelde, gecentraliseerde rapportage voor zowel Mac en Windows eindpunten toestaat.

Meer informatie

Bitdefender Antivirus Scanner

Bitdefender Antivirus Scanner for Unices is een veelzijdige scanner voor Linux en FreeBSD-systemen. De stand-alone scanner beschermt zowel UNIX- als Windows-partities door ze op aanvraag te scannen op virussen en spyware. De eenvoudig te gebruiken grafische interface is een goede aanvulling op de krachtige opdrachtregelinterface voor volledige ondersteuning van de scriptgereedschappen van het besturingssysteem.

Meer informatie

Bescherming van Kritieke Servers

Bitdefender Security for File Servers

Bitdefender Security for File Servers biedt optimale bescherming voor zowel het besturingssysteem van de server als de bestandsstructuur van de gegevens voor kritieke backend-systemen. Bitdefender for File Servers is eenvoudig te installeren, configureren en te onderhouden met de centrale beheerconsole van Bitdefender en beschermt tegen bekende en onbekende malware-bedreigingen om de gevolgen van een verbreiding van malware door het gehele netwerk te voorkomen.        

Meer informatie

Bitdefender Security for Samba File Servers

Met Bitdefender Security for Samba kunnen bedrijven antivirus- en antispywarebescherming bieden aan hun Samba-netwerkshares die draaien op Linux, FreeBSD en Solaris-systemen. Security for Samba wordt centraal in het netwerk geïnstalleerd en onderhouden en scant gegevensstructuren en bestandopslag van verschillende platforms op malware waardoor uw omgeving wordt beschermd tegen virusinfecties.

Meer informatie

Bitdefender Security for SharePoint

Bitdefender Security for SharePoint biedt proactieve bescherming voor elektronische archieven voor SQL-documenten tegen bekende en onbekende malware-bedreigingen. Direct, op sessie gebaseerd scannen van geüploade, gedownloade of geopende bestanden zorgt ervoor dat de opslag en het delen van geïnfecteerde bestanden wordt voorkomen binnen het netwerk in een Microsoft SharePoint-omgeving zonder dat de gebruikerservaring wordt vertraagd.

Meer informatie

Security for Virtualized Environments van Bitdefender®

Security for Virtualized Environments van Bitdefender is de eerste complete beveiligingsoplossing voor gevirtualiseerde datacenters. De oplossing beschermt gevirtualiseerde Windows, Linux en Solaris-systemen, zowel servers als desktops. Hoewel het is geïntegreerd met VMware vShield biedt de unieke architectuur van de oplossing de mogelijkheid te worden ingezet met gebruikmaking van om het even welk aangeboden systeem van virtualisatie.

Meer informatie

Bescherming van Gateway Services

Bitdefender Security for Mail Servers

Bitdefender Security for Mail Servers beschermt Windows- of UNIX-mailservers tegen bekende en onbekende beveiligingsrisico’s met de bekroonde proactieve antimalware technologieën voor filtering van content en bijlagen. Het pakket beveiligt e-maildiensten en netwerkstructuren van uw bedrijf en zorgt voor verhoogde productiviteit door het blokkeren van spam en biedt gedeelde centrale beheergereedschappen.

Meer informatie

Bitdefender Security for Exchange

Bitdefender Security for Exchange beveiligt de kritieke berichtendiensten van uw bedrijf en beschermt ze tegen virussen uit e-mails, spyware en spam. Door de naadloze integratie met Microsoft® Exchange Server combineert Bitdefender Security for Exchange malwarebescherming, antispam, antiphishing en inhoudfiltering om de productiviteit te verhogen en de volledige integriteit van uw e-mailplatforms te garanderen.

Meer informatie

Bitdefender Business Client

+49 (0) 23198928515

Contacteer ons

Technologie
AVC

Bitdefender Active Virus Control (AVC) is een vernieuwende proactieve detectietechnologie die geavanceerde heuristische methoden gebruikt om nieuwe mogelijke bedreigingen in realtime te detecteren. Het bewaakt elk programma dat op uw pc wordt uitgevoerd om op te merken of het op malware lijkende handelingen start. Als er voldoende van deze handelingen worden gedetecteerd, wordt het programma dat deze uitvoerde als schadelijk aangemerkt. In tegenstelling tot alle andere heuristische technologieën die alleen bestanden controleren wanneer ze worden geopend of voor het eerst worden gestart, houdt Active Virus Control toezicht op alles wat de toepassingen doen zo lang ze actief zijn.

B-Have logo

Alle oplossingen van Bitdefender zijn uitgerust met B-HAVE, een technologie waarvoor een octrooi is aangevraagd die in de veilige omgeving van een virtuele computer het gedrag analyseert van mogelijk kwaadaardige codes, waarbij fout-positieven worden uitgesloten en waarbij de detectiewaarden van nieuwe en onbekende malware aanzienlijk worden verhoogd.

NeuNet logo

Om nieuwe spam beter tegen te gaan, heeft het Bitdefender Lab NeuNet gecreëerd, een krachtig en bekroond antispamfilter. In het Antispam Lab wordt NeuNet vooraf getraind op een uitgebreide reeks spamberichten zodat het nieuwe spam leert herkennen op basis van de overeenkomsten met de berichten die al zijn onderzocht.

Certified Antivirus Engines

De bekroonde scanengines van Bitdefender die gebruikmaken van de B-HAVE technologie werden erkend door leidinggevende certificeringsinstellingen zoals ICSA Labs, Virus Bulletin, West Coast Labs vanwege hun ongeëvenaarde proactieve antimalware-beveiliging.

Business Security Product Evaluatie

We zijn van mening dat alle klanten de keuze moeten hebben om onze producten uit te proberen alvorens ze deze kopen, vooral als het gaat om de beveiliging van uw zaken. We vragen enkele details voordat we u een specifieke download naar het product dat u wilt proberen kunnen sturen. Verzeker u ervan dat het e-mailadres dat u ons stuurt juist is, anders zult u de downloadlink niet ontvangen.

Alle velden met een * zijn verplicht.

Voer hieronder de Captcha-code in.

Verification Image Reload image

Ja, ik wil graag dat een verkoopvertegenwoordiger van Bitdefender contact met me opneemt.

Let op: door het evaluatie-downloadformulier te overleggen, gaat u ermee akkoord om af en toe e-mails van ons en onze vertegenwoordigers te ontvangen. De e-mails die we u sturen, zullen volledige informatie om u uit te schrijven bevatten en u kunt op elk moment ervoor kiezen om in de toekomst geen e-mails meer te ontvangen.

Velden met een * zijn verplicht.

Bitdefender Business Client

+49 (0) 23198928515

Contacteer ons