Laatste nieuws

Editions Profil gaat nieuw strategisch partnerschap aan en versterkt positie in België

November 2011


De leden van IT Resellers Group commercialiseren het volledige gamma Bitdefender beveiligingssoftware

Brussel, 13 september 2011 - Bitdefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen, versterkt zijn netwerk van Belgische partners via een overeenkomst met een van de grootste groeperingen van het land. Voortaan zal IT Resellers Group het volledige gamma van de Bitdefender beveiligingssoftware aanbieden. Deze samenwerking bevestigt de strategie van Bitdefender om, na het segment van de grootdistributie en dus de privégebruikers, ook het KMO-segment te veroveren.

De filosofie van IT Resellers Group is duidelijk: we werken uitsluitend met kwaliteitsmerken om optimale betrouwbaarheid en een lange levensduur te garanderen voor al onze producten. We zijn dus per definitie erg selectief in de keuze van onze partners. Daarom opteerden we voor de beveiligingsoplossingen van Bitdefender, die even innovatief als betrouwbaar zijn en een uitstekende reputatie hebben!” zegt Didier Beernaert, oprichter van IT Resellers Group. “Naast de ontwikkeling van nieuwe diensten en markten, zullen onze lokale vestigingen de producten van onze nieuwe partner ook aanbieden in een zeer uitgebreid netwerk.

We zijn erg tevreden om met een partner te kunnen samenwerken die over een dergelijk belangrijk netwerk van wederverkopers beschikt als IT Resellers Group. Naast een sterke regionale uitstraling bieden ze bovendien een dienstenkwaliteit en een toegevoegde waarde waaraan we graag bijdragen,” zegt Jérôme Carletti, exportverantwoordelijke van Editions Profil. “Het komt ook goed uit dat we de ondertekening van ons partnerschap met IT Resellers Group kunnen combineren met de lancering van het gloednieuwe gamma Bitdefender 2012!

 

Voor meer informatie over IT Resellers: http://www.itresellers.be/itr_partners.htm

 

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity

 

Over Bitdefender®

Bitdefender is een internationaal bedrijf dat in meer dan 100 landen beveiligingsoplossingenontwikkelt, uitgeeft en verkoopt. Zijn proactieve technologie evolueert voortdurend, beschermt vandaag meer dan 400 miljoen particuliere en professionele gebruikers overal ter wereld en wordt door onafhankelijke testorganisaties erkend en gecertificeerd als één van de snelste en meest efficiënte oplossingen van de markt. Sinds 2001 vertrouwt Bitdefender de uitgave en verkoop van zijn oplossingen in Frankrijk en de Franstalige landen toe aan het bedrijf Editions Profil.

Voor meer informatie over de producten van Bitdefender:

http://www.bitdefender.nl

http://www.bitdefender.be

Voor persinformatie, surf naar het Perscentrum.

Om op de hoogte te blijven van de actualiteit op het vlak van e-bedreigingen, ga naar de gebruikersgroep MalwareCity

 

Over Editions Profil

Editions Profil is een onafhankelijk Frans bedrijf dat opgericht werd in 1989. Het ontwikkelt, verkoopt en geeft oplossingen voor beveiliging en het filteren van digitale inhoud – aangepast aan particulieren en bedrijven – uit.

Zijn flagship producten worden uitgegeven onder de merknamen BitDefender en Profil Technology.

Meer informatie op www.editions-profil.eu.

 

Voor meer informatie:

Marc Henri De Bruyne

Founding Consultant

VADEMECOM bvba/sprl

T: + 32 (0)2 269 50 21

M: + 32 (0)486 96 49 49

[email protected]

Vuurkruisenlaan 173

1020 Brussel

www.vademecom.be


Share