Laatste nieuws

CrossLoop en BitDefender bieden gezamenlijk Malware Bescherming aan CrossLoops Expert Community

December 2010


De bekroonde antimalware-oplossing van BitDefender zal als onderdeel van het gecrowdsourcede Channel Program van CrossLoop worden aangeboden.

De unieke combinatie van CrossLoop van bekroonde sharingtechnologie voor desktops en de grootste crowdsourcinggemeenschap van technische experts in deze sector biedt zowel de zakelijke als de particuliere markt voordelige, technische ondersteuning en training op afstand in realtime. Vandaag bieden CrossLoop en BitDefender gezamenlijk bescherming tegen malware en uitgebreide oplossingen voor internetveiligheid aan de Expert Community van CrossLoop, binnen het Channel Program. Met dit eerste channelprogramma  in deze sector dat via crowdsourcing tot stand is gekomen, creëert men een volledig nieuw kanaal waarbij leveranciers van software en diensten toegang kunnen krijgen tot een groep potentiële klanten die tot voor kort onbereikbaar waren (miljoenen individuele gebruikers en kleine bedrijven) via een bron (de CrossLoop Expert Community) waarin die klanten reeds vertrouwen hebben. Door dit programma kunnen de onafhankelijke IT-deskundigen binnen dat kanaal een direct aanspreekbaar en persoonlijk verantwoordelijk punt voor technische ondersteuning zijn voor de frustrerende computertechnische problemen van hun klanten.

De bekroonde oplossingen Antivirus Pro, Internet Security en Total Security van BitDefender zijn nu toegankelijk voor de CrossLoop Community. De producten van BitDefender maken gebruik van proactieve technologie voor de opsporing van malware die nog ontdekt moet worden, zoals zero-daybedreigingen, en voor de bescherming van computers tegen de diverse cyberbedreigingen.

“CrossLoop heeft een unieke gemeenschap van onafhankelijke IT-professionals samengesteld en velen daarvan gebruiken onze producten regelmatig”, zei Peter Laakkonen, General Manager van OEM en technologielicentiegever voor BitDefender. “Dit partnerschap biedt BitDefender de gelegenheid onze voetafdruk te vergroten in die gemeenschap van crowdsourcing experts. Ook kunnen deze experts hiermee meer omzet genereren en de klanttevredenheid verbeteren, en dat terwijl zij hun klanten toegang verschaffen tot de beste proactieve veiligheidsproducten.”

“Wij zijn bijzonder verheugd dat een gerespecteerd, wereldwijd veiligheidsbedrijf als BitDefender onze partner is geworden voor het aanbieden van malware-bescherming binnen het CrossLoop’s Channel Program”, zei John Zicker, CrossLoop CEO. “De groei van dit programma is het bewijs van de omvang en het belang van dit nieuwe kanaal. Deze gemeenschap bestaat al uit ruim 30.000 onafhankelijk IT-professionals en wij voorspellen dat dit aantal zeer snel gaat groeien zodra het besef over deze volledige nieuwe inkomstenstroom zich eenmaal verspreidt.”

 

Over CrossLoop

CrossLoop is een internetbedrijf voor consumenten waarmee iedereen overal ter wereld anderen kan helpen met de gratis en eenvoudig te gebruiken softwaretoepassing voor desktopsharing. CrossLoop verbindt computergebruikers aan betrouwbare, gekwalificeerde dienstverleners en vrienden die de benodigde ondersteuning snel en gemakkelijk kunnen bieden.

Met CrossLoop gaat er een hele nieuwe wereld van samenwerkingskansen open. Mensen met technische expertise op elk niveau kunnen nu via internet op afstand samenwerken met anderen. Veel van de problemen en frustraties die het gebruik van computers met zich meebrengt, kunnen worden opgelost als diegenen die het antwoord voor een computerprobleem weten, snel gekoppeld kunnen worden aan de gebruikers met het probleem. Bezoek voor meer informatie www.crossloop.com.

 

Over BitDefender OEM

Voor toonaangevende Independent Software Vendors (ISV’s), hardwareleveranciers, dienstverleners  en marketingbedrijven over de hele wereld is BitDefender de leverancier geworden voor licenties voor veiligheidstechnologie voor content en de implementatie daarvan als onderdeel van hun producten waar de voorkeur aan wordt gegeven. Meer informatie over BitDefender en zijn OEM-producten is te vinden op hun portaal voor OEM-oplossingen.


Share