Laatste nieuws

Bètaversie van Bitdefender 2013 nu beschikbaar

May 2012


Test de efficiëntie van nieuwe functionaliteiten zoals Safepay en andere innovaties van het volgende gamma van Bitdefender en win mooie prijzen!

 

Na een succesvol jaar waarin het tal van prijzen voor zijn 2012 antivirusgamma behaalde, lanceert Bitdefender de tests van de publieke bètaversie van Bitdefender Total Security 2013.

Bitdefender werkt samen met vrijwillige testers om de lat steeds hoger te leggen in het domein van de wereldwijde veiligheid en zo zijn meest bekroonde software nog verder te optimaliseren. De allerbeste testers kunnen onder andere een tablet PC, een laptop, een Smartphone of 100 licenties van Bitdefender 2013 winnen.

In Bitdefender Total Security 2013 biedt de beveiligde browser Safepay een beschutte ruimte voor online geldtransacties en internetbankieren. Safebox zorgt dan weer voor een praktische en beveiligde online opslagruimte en de Auto-Pilot biedt een beproefde en betrouwbare technologie om automatisch en discreet de veiligheid van de gebruikers te verzekeren. De functionaliteiten van onder andere de nieuwe Parental Control en de Antidiefstal,  zorgen tevens voor een extra veiligheidsniveau bovenop de andere functies in de nieuwe versie van 2013.

“De innovatie die de 2012 producten van Bitdefender kenmerkt, zorgde ervoor dat het de meest prestigieuze prijzen won en heeft bijgedragen tot de groei van zijn technologisch leadership op wereldniveau”, verklaart Christophe Delorme, Marketing en Communicatie Directeur van Editions Profil.”De 2012 versies van de Bitdefender producten hebben zo het gerenommeerde “Beste Bescherming 2011 voor particulieren” van AV-TEST gewonnen nadat ze in datzelfde jaar als beste eindigden bij vijf verschillende tests voor spelers uit hun sector. Deze leiderspositie werd dit jaar opnieuw bevestigd. Met een blik op de toekomst zijn we dus nu op zoek naar uitzonderlijke bètatesters voor onze allernieuwste versie 2013.”

Bitdefender werd onder andere ook :

-       Uitgekozen tot “Keuze van de Redactie’ door het toonaangevende technologie-informatieportaal Cnet

-       Als “Top Rated” gecertificeerd door de onafhankelijke testorganisatie AV Comparatives

-       Benoemd tot ‘Product van het jaar’ door CRN

Meer informatie en het inschrijvingsformulier voor Bitdefender 2013 (beschikbaar in het Engels) vindt men op: http://beta2013.bitdefender.com/

 

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity


Share