Laatste nieuws

BitDefender zet zijn ontwikkeling voort in Franstalig Afrika

December 2010


BitDefender tekent een partnership met Southcomp Polaris voor de referencering van zijn volledige gamma op een van de belangrijkste distributienetwerken in Afrika

 

BitDefender®, onderneming die veiligheidsoplossingen uitgeeft en al aanwezig is in meer dan 100 landen, versterkt zijn partnernetwerk in Afrika door zich te verenigen met een van de belangrijkste groothandelaren uit het gebied, de maatschappij Southcomp Polaris.
 
Southcomp Polaris beschikt over meer dan 18 jaar ervaring in de distributie over het werelddeel Afrika en heeft een partnernetwerk verspreid over meer dan 20 landen en bij enkele honderden lokale doorverkopers. De lancering vindt eerst plaats met het filiaal in Ivoorkust dat alle oplossingen van BitDefender zal aanbieden, zowel de OEM-versies voor samenstellers als de versies in dozen bestemd voor het grote publiek en voor kleine ondernemingen die tot 10 werkstations hebben, en Corporate bestemd voor grote ondernemingen.
 
"We zijn erg blij met dit partnership dat ons zal helpen onze ontwikkeling op markten die een sterke groei doormaken te versnellen. We hebben met Southcomp Polaris een commercieel aanbod samengesteld dat is aangepast aan de lokale werkelijkheid en dat het belang aantoont dat we aan deze gebieden en aan dit nieuwe partnership hechten,"  verklaart Jérôme Carletti, verantwoordelijke persoon Export bij Editions Profil en belast met de oplossingen van BitDefender in Franstalige landen.
 
"Onze lokale vestigingen, evenwijdig aan de ontwikkeling van nieuwe diensten en nieuwe markten, verzekeren onze partner van de beschikbaarheid van zijn producten over een zeer uitgestrekt netwerk. We beginnen ons partnership in Ivoorkust met de steun van ons filiaal dat al 15 jaar is gevestigd in dit belangrijke land van Franstalig Afrika," verklaart Christophe Marret, verantwoordelijke persoon Aankopen van antivirusoplossingen en netwerkproducten bij Southcomp Polaris. "Bovendien is het goed om te weten dat we altijd de ondersteuning voor en na de verkoop verzekeren van de producten die we verkopen. Daardoor zijn we erg veeleisend wat de keuze van onze partners betreft en zo hebben we dan ook gekozen voor de veiligheidsoplossingen van BitDefender, waarvan de reputatie niet meer bewezen hoeft te worden!"
 
Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:
 


Share