Laatste nieuws

Bitdefender verrijkt enterpriseaanbod met de oplossing Cloud Security for Endpoints

November 2011


Met deze centraal beheerde beveiligingsoplossing ‘in the cloud’ kunnen KMO’s aanzienlijk besparen omdat ze geen infrastructuur of tussenkomst van IT-medewerkers vereist

Brussel, 9 november 2011 -Bitdefender®,editor van beveiligingsoplossingen, kondigt de commercialisering van zijn nieuwe oplossing voor de beveiliging van werkposten aan, die gebaseerd is op de cloud.

Cloud Security for Endpoints by Bitdefenderbiedt de voordelen van professionele beveiligingsoplossingen die on site kunnen worden uitgerold voor servers en werkposten, zonder bijkomende software-, hardware- of IT-personeelskosten. Ze is dan ook de ideale keuze voor bedrijven die uitkijken naar een betaalbare, krachtige, gemakkelijk te beheren en tegelijk flexibele beveiligingsoplossing. Cloud Security for Endpoints geeft bedrijven met één kantoor, met verschillende geografisch verspreide sites of gedecentraliseerde teams een globaal overzicht van de huidige beveiligingsstatus van het netwerk en van de gevaren.

Cloud Security for Endpoints is de eerste oplossing in de cloud van het nieuwe beveiligingsgamma voor ondernemingen van Bitdefender,” zegt Stéphane Pacalet, Algemeen Directeur van Editions Profil. “Het beheer van beveiliging als een service, in ‘SaaS’-modus, vergt minder IT-investeringen, leidt tot directe besparingen en stelt bedrijven in staat om op hun kernactiviteit te focussen.”

Cloud Security for Endpoints by Bitdefenderbiedt de volgende voordelen en functionaliteiten:

·         Stille en discrete beveiliging. Cloud Security for Endpoints waakt over de veiligheid van elk systeem, maar is tegelijk stil en discreet –  Er is geen enkele tussenkomst van de gebruiker vereist, want de analyses, de updates en de configuratiewijzigingen worden centraal beheerd en meestal op de achtergrond uitgevoerd. De Cloud Security console bevindt zich in Bitdefender cloud en is op elk moment beschikbaar.

·         Beveiligingstechnologie van topklasse.Bitdefender biedt bedrijven verschillende geavanceerde beveiligingsniveaus: antivirus, antispyware, antiphishing, opsporing van Trojaanse paarden/rootkits en een complete, persoonlijke, bidirectionele firewall met intrusiedetectie. De Bitdefender-technologie behaalde de eerste plaats in de drie eerste vergelijkende testen van AV-TEST in 2011 en werd uitgeroepen tot de beste verdediging tegen e-dreigingen van 2011.

·         Een oplossing op basis van de nieuwe Gravity-architectuur.De nieuwe Bitdefender Gravity-architectuur maakt gecentraliseerd beheer van verschillende Bitdefender beveiligingsoplossingen mogelijk, inclusief de recent aangekondigde oplossing Security for Virtualized Environments by Bitdefender, ontwikkeld voor de beveiliging van virtuele omgevingen. Deze nieuwe architectuur, die is opgebouwd rond virtuele containers en als ‘kant-en-klare’ oplossing kan worden uitgerold, stelt grote ondernemingen en dienstenaanbieders in staat om hun klanten uitermate schaalbare oplossingen aan te bieden voor een complete beveiliging.

Als de beveiligingsbehoeften veranderen, is een upgrade of capaciteitsuitbreiding van de Cloud Security Console niet nodig, want deze functionaliteiten en de uitbreidingscapaciteit die de klant van professionele beveiligingsoplossingen mag verwachten, zijn standaard beschikbaar. Dankzij de Bitdefender Gravity-architectuur voldoet Cloud Security for Endpoints aan de behoeften van bedrijven van elke omvang, inclusief zeer grote ondernemingen, op basis van één console die op maat kan worden aangepast. De Bitdefender Security Console levert controlediensten, genereert rapporten en waarschuwingen. Dat maakt deze oplossing bijzonder aantrekkelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook voor Managed Security Service Providers (MSSP), die de beveiligingsdienst aanbieden die door Bitdefender wordt gehost, of voor dienstenaanbieders en zeer grote bedrijven die de oplossing in hun eigen gevirtualiseerde datacenters hosten.

Cloud Security for Endpoints by Bitdefender is vanaf nu beschikbaar via haar vertrouwde netwerk van resellers en distributeurs.

Meer informatie en proefversies voor een periode van 30 dagen vindt u op www.bitdefender.nl/cloud.

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

 

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity

 

Over Bitdefender®

Bitdefender is een internationaal bedrijf dat in meer dan 100 landen beveiligingsoplossingenontwikkelt, uitgeeft en verkoopt. Zijn proactieve technologie evolueert voortdurend, beschermt vandaag meer dan 400 miljoen particuliere en professionele gebruikers overal ter wereld en wordt door onafhankelijke testorganisaties erkend en gecertificeerd als één van de snelste en meest efficiënte oplossingen van de markt. Sinds 2001 vertrouwt Bitdefender de uitgave en verkoop van zijn oplossingen in Frankrijk en de Franstalige landen toe aan het bedrijf Editions Profil.

 

Voor meer informatie over de producten van Bitdefender:

http://www.bitdefender.nl

http://www.bitdefender.be

 

Voor persinformatie, surf naar het Perscentrum.

 

Om op de hoogte te blijven van de actualiteit op het vlak van e-bedreigingen, ga naar de gebruikersgroep MalwareCity

 

Over Editions Profil

Editions Profil is een onafhankelijk Frans bedrijf dat opgericht werd in 1989. Het ontwikkelt, verkoopt en geeft oplossingen voor beveiliging en het filteren van digitale inhoud – aangepast aan particulieren en bedrijven – uit.

Zijn flagship producten worden uitgegeven onder de merknamen BitDefender en Profil Technology.

Meer informatie op www.editions-profil.eu.

 

Voor meer informatie:

Marc Henri De Bruyne

Founding Consultant

VADEMECOM bvba/sprl

T: + 32 (0)2 269 50 21

M: + 32 (0)486 96 49 49

[email protected]

Vuurkruisenlaan 173

1020 Brussel

www.vademecom.be


Share