Laatste nieuws

BitDefender stelt Charles Arizmendi aan tot Chief Operating Officer

November 2010


De uitgever van beveiligingsoplossingen verwelkomt een ervaren veteraan uit de ICT-sector in haar team die vroeger bij Microsoft werktehttp://www.bitdefender.nl/

 

BitDefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen kondigt aan dat Charles Arizmendi benoemd werd tot COO. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategische activiteiten van het bedrijf en het versnellen van haar wereldwijde groei. Hij zal aan het hoofd staan van de sales, marketing en customer support teams en zal rechtsreeks rapporteren aan Florin Talpes, de CEO van BitDefender.
 
Charles Arizmendi kan rekenen op meer dan 20 jaar ervaring in verkoop, marketing en operations. In een recent verleden werkte hij voor Microsoft, waar hij de teams verantwoordelijk voor de distributiekanalen,  de verkoop, de marketing en service van Midden- en Oost-Europa en de Zuid-Amerikaanse regio leidde en inkomsten van meer dan 1,3 miljard dollar beheerde. Hij ontwikkelde vernieuwende sales- en marketingprogramma’s, waarvan het succes zowel binnen als buiten het bedrijf erkend werd.
 
Charles Arizmendi heeft ook ervaring met het implementeren van strategieën voor het verhogen van de jaarlijkse inkomsten en het behouden van bestaande klanten. Zo wist hij de softwareverkoop in Zuid-Amerika voor de KMO- en particuliere markt te laten aangroeien met meer dan 40%, met meer dan 90% aan verlengingen van vergunningen. 
 
“We zijn verheugd dat we Charles Arizmendi, ervaren leider met een proven track record, in ons management team mogen ontvangen”, vertelt Florin Talpes, CEO van BitDefender. “Zijn talent om de verkoop, de marketing en de customer support te stimuleren, bezorgt BitDefender een extra strategische dimensie en zal bijdragen tot de ontwikkeling van onze groei doorheen de wereld.” 
 
“Ik kijk ernaar uit om de groei van een merk als BitDefender te beheren, dat op wereldniveau al goed gevestigd is”, bevestigt Charles Arizmendi. “Ik ben blij dat ik een wereldwijd bedrijf kan vervoegen dat een rijke geschiedenis in innovatie kan voorleggen en dat nieuwe standaarden wist te zetten in het domein van proactieve beveiligingsoplossingen.”
 
Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:
 


Share