Laatste nieuws

Bitdefender Power Tune-Up optimaliseert gratis de prestaties van Android-toestellen

April 2012


Met Power Tune-Up kan men controle behouden over een Android tablet en smartphone

 

Na het wereldwijde succes van de bètatests, lanceert Bitdefender® Power Tune-Up, een gratis applicatie die toelaat om in enkele kliks de prestaties van een Android-toestel te verbeteren door het dataverkeer te controleren zonder evenwel de batterij te belasten.

Power Tune-Up, de laatste applicatie van de antivirusuitgever Bitdefender laat toe om het dataverkeer te volgen aan de hand van waarschuwingen en drempels die men zelf kan definiëren. Ze maakt ruimte vrij in het interne geheugen en op de interne en externe Secure Digital of SD-kaarten om de gebruiker maximaal te laten profiteren van de prestaties van het toestel. Daarenboven laat de optie Battery Saver van deze toepassing toe om het apparaat in alle rust te gebruiken.

“Bitdefender breidt zijn dienstenaanbod voor mobiele apparaten uit met deze gratis en uiterst nuttige tool voor Android apparaten”, vertelt Fabrice le Page, Productdirecteur Bitdefender bij Editions Profil. “Power Tune-Up levert excellent werk, door het verbruik van de processor en de impact op de batterij te reduceren. Ze maakt deel uit van de hoogwaardige applicaties van Bitdefender voor mobiele apparaten.”

Voor een volledige beschrijving van de voordelen en opties van Power Tune-Up, bekijk en download gratis de applicatie op https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.tuneup.

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity


Share