Laatste nieuws

BitDefender lanceert gratis versie van haar anti-spam oplossing voor Linux mailservers

December 2010


De oplossing biedt gratis elementen die essentieel zijn voor het blokkeren van spam op Linux mailservers en die zo de productiviteit verhogen

BitDefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen, kondigt de lancering aan van de gratis versie van haar anti-spam oplossing voor Linux mailservers “BitDefender Free Antispam for Linux Mail Servers”. Deze gebruikt dezelfde anti-spam technologie die ervoor zorgde dat BitDefender niet minder dan 9 keer op rij een certificering kreeg van het prestigieuze Virus Bulletin.

“BitDefender Free Antispam for Mail Servers is bestemd voor gebruikers van servers in andere omgevingen dan Windows en die niet tevreden zijn over de prestaties van de bestaande open source of merkgebonden anti-spam-oplossingen”, vertelt Alexandru Balan, Product Manager Technologie en Innovatie bij de BitDefender Laboratoria.

BitDefender Free Antispam for Mail Servers biedt:

  • Een hoog prestatieniveau dankzij haar exclusieve NeuNet technologie (geavanceerde adaptieve neurale netwerken)
  • Eenvoudige installatie en een grote gebruiksvriendelijkheid met Web- en command-line-interfaces
  • Kits die compatibel zijn met de meeste Linuxdistributies (beschikbaar als RPM, DEB, IPK) en die de FHS Linux norm respecteren.

“We beschikken duidelijk over een van de meest krachtige anti-spam oplossingen van vandaag, zoals regelmatig bevestigd wordt door testresultaten van onafhankelijke organisaties”, aldus Alexandru Balan. “We zijn verheugd onze expertise te kunnen delen met de gemeenschap en een bijdrage te leveren aan ons doel om het internet veiliger te maken.”

BitDefender Free Antispam for Mail Servers is nu al beschikbaar. Voor meer informatie, surf naar  www.bitdefender.nl/frams.

Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:
 


Share