Laatste nieuws

BitDefender Antivirus 2010 ontvangt de certificering Advanced+

October 2009


De hoogste onderscheiding van de organisatie AV-Comparatives is toegekend aan de antivirusoplossing die een hoog detectiegehalte verenigt met het laagste percentage fout positieven.

BitDefender�, uitgeversmaatschappij van vernieuwende veiligheidsoplossingen tegen malware, maakt vandaag bekend dat BitDefender Antivirus 2010 de hoogste onderscheiding van AV-Comparatives heeft ontvangen voor zijn hoge detectiepercentage verenigd met het laagste percentage fout positieven.

De test van AV-Comparatives uit augustus 2009 werd uitgevoerd op 16 antivirusoplossingen om te bepalen welke het hoogste detectiepercentage en het laagste percentage fout positieven had. AV-Comparatives heeft daarvoor een klasseringssysteem in 4 niveaus gebruikt: Tested, Standard, Advanced, en Advanced+. De test is uitgevoerd met een geheel aan gezonde en schadelijke monsters die eerst werden uitgevoerd met de standaardinstellingen van de softwarepakketten en daarna met een veel meer geavanceerde configuratie.

"We zijn blij te zien dat BitDefender Antivirus 2010 is beloond met de Certificering Advanced+ van AV-Comparatives. Dat is een bevestiging dat de oplossingen van BitDefender het hoogste beschermingsniveau verzekeren, terwijl er tegelijkertijd antivirussoftware wordt geboden die de prestaties van het systeem niet aantast en die zich onderscheidt van de andere geteste softwarepakketten doordat het laagste percentage fout positieven werd behaald," verklaarde Marc Blanchard, Epidemioloog en Directeur van de Laboratoria Editions-Profil / BitDefender in Frankrijk.

Voor meer informatie over deze test kunt u kijken op AV-Comparatives.org (http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report23.pdf).



Share