free_trial_banner

Bekroonde technologie.

De Bitdefender Antispam SDK (Software Development Kit) is bekroonde technologie waarmee leveranciers van beveiligingssoftware, telecombedrijven en e-mailproviders hun e-mailstromen kunnen beveiligen tegen cyberdreigingen.

  • Winnaar van 33 opeenvolgende VBSpam+ awards
  • Nul foutpositieven
  • Consistent detectiepercentage van meer dan 99,9%

Informatie opvragen

Gepatenteerde technologie

Beschermde technologie met gepatenteerde algoritmen en detectiemethoden

commercieel

Al meer dan 12 jaar in de praktijk beproefd door toonaangevende OEM-partners die de technologie in hun eigen beveiligingsproducten integreren

Ondersteunt meerdere besturingssystemen

Ondersteunt meerdere besturingssystemen en CPU-architecturen

Volledige cloud-e-mailbeveiliging

Cloudgebaseerde totaaloplossing voor e-mailbeveiliging, 24 uur per dag up-to-date

Volledig aanpasbare SDK,

Volledig aanpasbare SDK ondersteunt meerdere integratieopties, waaronder emulatie van het SpamAssassin-protocol

Onafhankelijk op meerdere niveaus

Onafhankelijke filters op meerdere niveaus, uiteenlopend van IP- en URL-reputaties tot schadelijke bijlagen, afbeeldingen en cryptovaluta-adressen, om alle soorten spam, phishing en malspam buiten de deur te houden

Antispamtechnologie

Meer dan alleen antispamtechnologie

De Bitdefender Antispam SDK combineert meerdere detectietechnologieën voor spam, phishing en malware om cyberdreigingen in e-mails te identificeren en te blokkeren. E-mails worden aan de hand van een groot aantal zwarte lijsten, reputatiesystemen en contentfilters geanalyseerd om spam, phishing, afpersing en malspam te detecteren en de e-mails van interne gebruikers en klanten maximaal te beschermen.

Privacygerichte aanpak

Privacygerichte aanpak

Bij de ontwikkeling van detectiefilters is privacybescherming een topprioriteit. Onze oplossing gebruikt geanonimiseerde stukjes informatie voor de detectie, zodat de privacy van uw e-mailgebruikers gewaarborgd blijft. Dit proces vindt op uw eigen servers plaats, zodat u zelf de controle houdt en verzekerd bent van compliance.

Doorlopende ontwikkeling

Doorlopende ontwikkeling

Bitdefender heeft een toegewijd R&D-team, dat doorlopend het dreigingslandschap monitort en de oplossing actualiseert met innovatieve detectietechnologieën en filters in de cloud. Zo kunnen we waarborgen dat ook de meest recente dreigingen worden ontdekt.

E-mails beveiligen

Beveiliging van e-mails in alle talen

Taal heeft geen invloed op de detectiepercentages van de beveiligingsoplossing. De Bitdefender Antispam SDK werkt met informatie die niet afhankelijk is van talen of regionale kenmerken. De oplossing biedt dan ook hetzelfde detectieniveau voor alle gebruikers over de hele wereld.