Versterk uw e-mailbeveiligingsoplossing met Bitdefender Antispam-technologie

Hou uw e-mails vrij van spam, fraude, phishing en malware!

Bedankt voor uw interesse in het Bitdefender Technology Licensing-aanbod.

Vul de onderstaande velden in om onze technologie te evalueren of om meer te leren over deze oplossingen:

Bekroonde technologie.

De Bitdefender Antispam SDK ('Software Development Kit') is een bekroonde technologie die beveiligingsleveranciers, telecombedrijven en leveranciers van e-maildiensten in staat stelt e-mailverkeer te beveiligen tegen e-maildreigingen.

  • 24 opeenvolgende VBSpam+ prijzen
  • 0 valse positieven
  • Constante detectiegraad van meer dan 99,9%

“Bitdefender heeft deelgenomen aan het VBSpam-testprogramma van Virus Bulletin, sinds de aanvang ervan in 2009, en is geslaagd voor elke gepubliceerde test waar het aan deelgenomen heeft. In het VBSpam-testrapport van september 2020 werd Bitdefender op de eerste plaats gerangschikt wanneer het vergeleken werd aan de hand van de eindscore, en het blijft zijn sterke prestaties neerzetten met een 24ste opeenvolgende VBSpam+ prijs, wat het hoogst mogelijke certificeringsniveau van het programma is. Dit weerspiegelt het vermogen van het product om schadelijke en phishing e-mails op een correcte manier te blokkeren, in combinatie met een snelle respons bij het filteren van legitieme e-mails."

Ionuț Răileanu (VBSpam Test Lead - Virus Bulletin)
lock-orientation

Beschermde technologie met gepatenteerde algoritmes en detectiemethoden

privacy-policy

Al meer dan 10 jaar commercieel getoetst, met belangrijke OEM-partners die de technologie in hun eigen beveiligingsproducten integreren

rack

Ondersteunt meerdere besturingssystemen en CPU-architecturen

mail

Volledige cloud e-mailbeveiligingsoplossing, up-to-date, 24/7/365

cpu

Volledig afstelbare SDK die meerdere integratie-opties biedt, waaronder emulerend SpamAssassin-protocol

waste-danger

Onafhankelijke filters op verscheidene niveaus, van IP- en URL-reputatie tot schadelijke bijlagen, afbeelding en cryptogeld-adressen, om alle soorten spam, phishing en malspam tegen te gaan

More than Antispam technolog

Meer dan alleen antispam-technologie

Bitdefender Antispam SDK combineert meerdere spam-, phishing- en malware-detectietechnologieën om cyberdreigingen in e-mails te identificeren en te blokkeren. E-mails worden door een brede waaieren aan zwarte lijsten, reputatiesystemen en technologieën voor het filteren van content gevoerd, om spam, phishing, afpersing en malspam-aanvallen te detecteren en de volledige bescherming van e-mails te verzekeren, voor interne gebruikers en klanten.

Privacy-oriented approach

Privacygerichte aanpak

Bij de ontwikkeling van detectiefilters is privacybescherming een topprioriteit. De oplossing maakt gebruik van geanonimiseerde stukjes informatie voor detectiedoeleinden, waardoor privacy wordt gegarandeerd voor e-mailgebruikers. Dit proces wordt uitgevoerd op uw vooronderstelling van volledige controle en naleving.

Continuous development strategy

Continue ontwikkelingsstrategie

Bitdefender beschikt over een toegewijd team voor R&D, dat het dreigingslandschap continu opvolgt en de oplossing voortdurend bijwerkt met innovatieve cloud detectietechnologieën en filters om te verzekeren dat ook de meest recente dreigingen worden ontdekt.

Securing emails in all languages

Beveiliging van e-mails in alle talen

Taal heeft geen impact op de detectiegraad van de oplossing. Bitdefender Antispam SDK werkt met informatie die niet steunt op taal of regionale kenmerken; de oplossing biedt dan ook hetzelfde detectieniveau voor alle gebruikers wereldwijd.