Rechtstreeks contact met onze klantenservice

Wat moet ik doen wanneer Bitdefender een schoon bestand als geïnfecteerd beschouwt?

Er zijn gevallen waarbijBitdefender een rechtmatig bestand verkeerdelijk markeert als een bedreiging (vals positief). Om deze fout te corrigeren, voegt u het bestand toe aan het gebied Uitsluitingen van Bitdefender:

1. Schakel de real time-antivirusbeveiliging van Bitdefender uit.

1. Het Bitdefender-venster openen.

2. Klik op de knop Instellingen in de werkbalk bovenaan.

3. Selecteer in het venster met het Instellingenoverzicht Antivirus.

4. Selecteer in het venster met Antivirusinstellingen de tab Beveiliging.

5. Klik op de schakelaar om Scannen bij toegang uit te schakelen.

2. Verborgen objecten weergeven in Windows. Raadpleeg “Verborgen objecten weergeven in Windows” voor meer informatie hierover.

3. Het bestand herstellen vanaf het quarantainegebied:

1. Het Bitdefender-venster openen.

2. Klik op de knop Instellingen in de werkbalk bovenaan.

3. Selecteer in het venster met het Instellingenoverzicht Antivirus.

4. Selecteer in het venster met Antivirusinstellingen de tab Quarantaine.

5. Selecteer het bestand en klik op Herstel.

4. Het bestand toevoegen aan de lijst Uitsluitingen. Raadpleeg “Een map uitsluiten van de scan” voor meer informatie hierover.

5. Schakel de real time antivirusbeveiliging van Bitdefender in.

6. Neem contact op met de medewerkers van onze ondersteuningsdienst zodat wij de detectiehandtekening kunnen verwijderen.

Can't find a solution for your problem? Open an email ticket and we will answer the question or concern in the shortest time possible.

Beoordeel dit artikel:

Verzenden