Rechtstreeks contact met onze klantenservice

Mijn kinderen beschermen tegen online bedreigingen

Met Ouderlijk toezicht van Bitdefender kunt u de toegang tot internet en specifieke toepassingen beperken en voorkomen dat uw kinderen ongepaste inhoud bekijken wanneer u niet in de buurt bent.

Volg deze stappen om Ouderlijk toezicht te configureren:

1. Creëer beperkte (standaard) Windows gebruikersaccounts voor uw kinderen. Meer informatie vindt u onder “Windows-gebruikersaccounts maken”.

2. Zorg dat u bij de computer bent aangemeld met een beheerdersaccount. Alleen gebruikers met beheerdersrechten (administrators) op het systeem kunnen Ouderlijk Toezicht openen en configureren.

3. Configureer Ouderlijk Toezicht voor de Windows gebruikersaccounts van uw kinderen.

1. Het Bitdefender-venster openen.

2. Klik bovenaan in het venster op de knop MyBitdefender en selecteer Ouderlijk toezicht in het vervolgkeuzemenu.

3. Het dashboard Ouderlijk toezicht wordt geopend in een nieuw venster. Hier kunt u de instellingen voor Ouderlijk toezicht controleren en configureren.

4. Klik in het menu aan de linkerzijde op Kind toevoegen.

5. Voer de naam en leeftijd van het kind in op het tabblad Profiel. Wanneer u de leeftijd van het kind instelt, worden de instellingen die voor die leeftijdscategorie als geschikt worden beschouwd, automatisch geladen volgens de ontwikkelingsnormen van het kind.

Controleer de activiteiten van uw kinderen en wijzig de instellingen voor Ouderlijk toezicht via MyBitdefender vanaf elke computer of elk mobiel apparaat met internetverbinding.

Can't find a solution for your problem? Open an email ticket and we will answer the question or concern in the shortest time possible.

Beoordeel dit artikel:

Verzenden