Rechtstreeks contact met onze klantenservice

Hoe uitzonderingen instellen met Bitdefender 2016

Bitdefender bied je de mogelijkheid om specifieke bestanden, mappen of zelfs het verkeer uit te zonderen voor scans, zolang je weet dat ze veilig zijn.

Je kan als volgt uitzonderingen toevoegen

1. Open het Bitdefender-programma en ga naar het venster Modules

2. Hier, onder het tabblad Beveiliging te selecteer je Antivirus.

3. In het venster Antivirus Selecteer je het tabblad Uitzonderingen.

4. Zorg ervoor dat uitsluitingen voor bestanden is ingeschakeld door op de schakelaar te klikken.

5  Klik op de knop Toevoegen, gelegen bovenaan bij de tabel met uitsluitingen.

7. Klik op Bladeren, selecteer de map die je wilt uitsluiten voor het scannen. Zorg ervoor dat het is uitgesloten voor zowel "on-access” en "on-demand "scannen en klik op OK.

8. Klik op Toevoegen en klik op OK om de wijzigingen op te slaan en sluit het venster.

9. Klik vervolgens op "Uitgesloten processen", voegt het .exe-bestand van de applicatie en zorg ervoor dat het wordt toegestaan> Klik op "Toevoegen" en dan op “Sluiten”. (dit zal het uitsluiten op controle door de ATC en IDS)

Om een ​​Firewall regel toe te voegen voor een applicatie (dit geldt voor BitDefender Internet Security en Bitdefender Total Security):

1. Ga naar de Bescherming en klik dan op de Firewall-module.

2. Klik op het tabblad Regels aan de bovenkant en selecteer vervolgens regel toevoegen.

3. Blader naar de toepassing en klik op OK en controleer of de volgende instellingen zijn ingeschakeld:

Bij Network te selecteren Vertrouwde, Home / Office, openbare, vertrouwde.

Toestemming: Sta toe (Allow)

Klik op OK en sluit het venster Regels.

Daarnaast kan je handmatig een Bitdefender Network uitzondering Zone creëren tussen de computer en een IP-adres. Om dat te doen, volg dan de stappen van ons artikel here

Can't find a solution for your problem? Open an email ticket and we will answer the question or concern in the shortest time possible.

Beoordeel dit artikel:

Verzenden