Rechtstreeks contact met onze klantenservice

Bitdefender

Antivirus Plus 2016

Wiki voor producthelp en informatie
Aanbevolen artikelen
9 onderwerpen

Probleem met de productupdate dat de Windows-product van consument beinvloed: foutmelding op het scherm update

Laatst bijgewerkt: 08/02/2018

Eerder vandaag kregen een aantal Bitdefender klanten die een consumenten producten op Windows gebruiken een foutmelding met betrekking tot de onverwachte crash van vsserv.exe.

Meer lezen

Het terugbetalingsbeleid

Laatst bijgewerkt: 30/01/2018

Bitdefender biedt een 30-dagen geld terug-garantie!

Meer lezen

UPGRADEN naar Bitdefender 2017

Laatst bijgewerkt: 15/11/2016

De nieuwe Bitdefender 2017 is er en het is de beste beveiligingssoftware die we ooit gemaakt hebben. Beter nog: als Bitdefender-gebruiker kunt u op elk moment gratis een upgrade downloaden.

Meer lezen

Hoe kan je een gratis upgrade van een oudere versie naar Bitdefender 2016 uitvoeren

Laatst bijgewerkt: 01/07/2016

Hoe kan je een gratis upgrade van een oudere versie naar Bitdefender 2016 uitvoeren

Meer lezen

I have a Bitdefender 2016 activation code. How do I activate my subscription

Laatst bijgewerkt: 15/06/2016

I have a Bitdefender 2016 activation code. How do I activate my subscription

Meer lezen

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer.

Laatst bijgewerkt: 15/06/2016

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer

Meer lezen

Wat zijn de Bitdefender 2016 abonnementen

Laatst bijgewerkt: 01/07/2016

Wat zijn de Bitdefender 2016 abonnementen

Meer lezen

Hoe maak je een screenshot

Laatst bijgewerkt: 24/05/2016

Hoe maak je een screenshot

Meer lezen

Hoe kan ik controleren of mij online transactie beveiligd is?

Laatst bijgewerkt: 16/08/2012

How do I make sure my online transaction is secure?

Meer lezen

Geen oplossing voor uw probleem gevonden?

Open een e-mailticket en wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of opmerking.