Bitdefender Antivirus Essential

Antivirus Essential 2015

De Levenslange beveiliging voor uw PC die Antivirus Eenvoudiger maakt


Als u Bitdefender Antivirus Essential aanschaft, BETAALT U SLECHTS ÉÉN KEER voor een licentie. Het Antiviruspakket is te gebruiken gedurende de HELE LEVENSDUUR van de computer waarop de software wordt geïnstalleerd.

U hoe zich nergens zorgen meer over te maken, Bitdefender waakt!

Bitdefender Antivirus Essential
Totale kosten
over 5 jar
29.95 €

De beste beveiliging. De beste prestaties.

Drie jaar achter elkaar Beste beveiliging.

(op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 de beste bescherming betekent)

Bitdefender

5.9

Kaspersky

5.8

Norton

5.6

Intel (McAfee)

4.8

Gemiddelde Totale Score voor Bescherming. Jan 2011 - Jan 2015. AV-TEST. Thuisgebruiker.

Laagste impact op de prestaties

(op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 de minste impact betekent)

Bitdefender

5.6

Kaspersky

5.5

Norton

4.6

Intel (McAfee)

4.4

Gemiddelde Totale Score voor Prestatie .Jan 2011 - Jan 2015. AV-TEST. Thuisgebruiker.

Als u Bitdefender Antivirus Essential 2015 aanschaft, BETAALT U SLECHTS ÉÉN KEER voor een licentie. Het Antiviruspakket is te gebruiken gedurende de HELE LEVENSDUUR van de computer waarop de software wordt geïnstalleerd. U hoeft zich nergens zorgen meer over te maken, Bitdefender waakt!
*Gratis en onbeperkte updates van de virusdatabase gedurende de hele levensduur van de computer waarop de licentie is geïnstalleerd. Aangezien de licentie persoonlijk is, vervalt deze bij eventueel verkoop van uw computer of als u het aan een derde doorgeeft. Geldig in franstalige en nederlandstalige landen. Voor meer informatie zie Algemene gebruiksvoorwaarden.

Functies:
 • Ongeëvenaarde beveiliging

  Antivirus en antispyware - Bitdefender gebruikt behaviour-based technologieën in realtime, naast de "in-the-cloud"-services, om alle nieuwe e-bedreigingen die andere oplossingen niet detecteren te stoppen.

  Active Virus Control - Bewaakt in realtime het gedrag van processen die worden uitgevoerd op het systeem en blokkeert automatisch verdachte activiteiten.

  Antiphishing - Analyseert en blokkeert bedrieglijke websites die pogen uw persoonlijke gegevens en bankgegevens te stelen.

  "In-the-cloud"-services - De realtime uitwisseling van gegevens tussen de servers van Bitdefender en de oplossing garandeert een voortdurende bescherming van de gebruiker tegen alle bedreigingen, zelfs onbekende.

 • Absolute stilte

  Automatische analyse - Zodra het product is geïnstalleerd, worden de engines bijgewerkt en Bitdefender Antivirus Essential start automatisch analyses op onzichtbare wijze.

  Automatische updates - Het product wordt automatisch bijgewerkt en vereist geen enkele tussenkomst van de gebruiker.

  Volledige snelheid

  Scan Dispatcher - Deze technologie maakt het mogelijk om de impact van de bescherming op de prestaties van de pc te minimaliseren door alleen analyses uit te voeren als het niveau van het beschikbare vermogen deze "onzichtbaar" maakt voor de gebruiker.

  Geoptimaliseerde installatie - Bitdefender Antivirus Essential optimaliseert het installatieproces door gelijktijdig taken uit te voeren: downloaden van de laatste bestanden en installatie van het product.

 • Gemakkelijk te gebruiken

  Bitdefender Antivirus Essential zet eenvoud op de eerste plaats. Waarom zou u tijd verliezen met het configureren van uw oplossing? Bitdefender doet dit in plaats van de gebruiker!

Schermafbeeldingen