Bitdefender Anti-Ransomware Tool
Bitdefender

Antiransomware-tool

Bescherm uw pc tegen ransomware-aanvallen


  • Geheel gratis te downloaden en te gebruiken
  • Hypermoderne antiransomware-bescherming tegen CTB-Locker, Locky, Petya en TeslaCrypt
  • Bescherm uw bestanden tegen versleuteling*
  • Gebruiksvriendelijk en geruisloos

Nu kopen

Gratis download

Hebt u Bitdefender op uw computer staan? Dan bent u al beschermd.

Bitdefender Anti-Ransomware is een gratis beveiligingsprogramma dat bescherming biedt tegen een aantal bekende en opkomende ransomware-aanvallen.

Ransomware is zeer gevaarlijke software die uw computer en uw bestanden vergrendelt en pas weer vrijgeeft nadat u losgeld hebt betaald. Download ons geavanceerde ransomware-vaccin om te voorkomen dat u uw bestanden kwijtraakt of losgeld moet betalen.**

Hoe kunt u zich beschermen tegen ransomware?

  • 1. Maak regelmatig een backup van al uw belangrijke gegevens op een externe harde schijf of via een externe cloudservice.
  • 2. Voorkom dat uw systemen besmet raken: zelfs als links of e-mailbijlagen afkomstig zijn van mensen die u kent, moet u deze alleen openen als u van tevoren wist dat ze naar u zouden worden toegestuurd.
  • 3. Houd uw besturingssysteem en uw software actueel.
  • 4. Download en installeer Bitdefender Anti-Ransomware, een gebruiksvriendelijk en geruisloos werkend beveiligingsprogramma.
  • 5. Download en installeer Bitdefender Internet Security 2017 voor een extra verdedigingslinie tegen alle aanvallen.
Bitdefender

Antiransomware-tool

Bescherm uw pc tegen ransomware-aanvallen


Bitdefender Anti-Ransomware is een gratis beveiligingstool die next-gen bescherming biedt tegen de ransomware-families CTB-Locker, Locky, Petya en TeslaCrypt en die geruisloos verhindert dat uw bestanden worden versleuteld.

Nu kopen

Gratis download

Hebt u Bitdefender op uw computer staan? Dan bent u al beschermd.

* Bitdefender Anti-Ransomware verhindert dat uw bestanden worden versleuteld door deze ransomware-families: CTB-Locker, Locky, Pertya en TeslaCrypt. Bitdefender biedt geen garantie voor de effectiviteit van dit hulpprogramma tegen andere ransomware-varianten en kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van gevoelige informatie.

** Bitdefender Anti-Ransomware is een hulpprogramma voor vaccinatie en biedt niet dezelfde proactieve zero-day-bescherming als de commerciële producten van Bitdefender. Klik hier voor meer informatie over de werking van Bitdefender Anti-Ransomware.